Csonka Andás: „Szépen meghallgatom a véleményt, és lehet, hogy magamban válaszolok némi cifrát”

Forrás: TV2 -
felkészülés Sztárban sztár tévé Csonka András résztvevő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hamarosan induló Sztárban sztár című produkció harmadik szériájában sztárszerzőnk, Csonka András is megmutathatja, hogy táncos lábain túl még mire képes.

Sztárszerzőnk, a Szombat esti láz című műsor második szériájának győztese, Keleti Andrea párjaként 2006-ban még úgy gondolta, hogy versenyzőként többet nem is szeretne színpadra állni. De ez másképp alakult.

Hogy a színész szokja a gyűrődést, kezdetnek gipszbe öntötték az egész fejét. Túlélte! "Van, akinek gondot jelentett a gipszbe öntés, engem nem zavart a legkevésbé sem. Úgy fogtam fel, mint egy csendterápiát. Nem tudtam beszélni és szinte semmit sem hallottam, mozgatni pedig egyáltalán nem tudtam az arcomat. A közeli hangok olyan távolinak tűntek, mintha bedugnád a füledet. Az egészről a pár évvel korábbi, a porckorongsérvem miatt elrendelt MR-vizsgálatom jutott eszembe, ott sem lehetett mozogni és ott is csendben kell maradni. Fél órát persze ki lehetett bírni, de ha valaki fél az ilyen helyzetekről, azt megértem, ha szorongott… Én szinte élveztem” – nevetett Csonka Bandi, akinek az egész fejét kiöntötték, hogy ne kelljen majd folyamatosan beszaladgálnia a stúdióba, amikor egy új karakterhez készül a maszkja. A gipszöntvényen építik majd fel új arcát.

Csonka András, Sztárban sztár Forrás: TV2

Azt ígérték, hogy a műsor végén hazavihetjük az öntvényt. Nem vagyok benne biztos, hogy a hatalmas fejemet szeretném majd nézegetni otthon, úgyhogy lehet, hogy elárverezem” - nevetett a színész, aki csak sodródik az árral, a jelenlegi, nagyon zsúfolt hétköznapjait igyekszik túlélni.

Ez az időszak kész őrület: „Egyszerre két színházi próbám indult el, két bemutatóm lesz szeptemberben. A Játékszínben a Szőke ciklon című Rejtő Jenő-darabban, és az Operettben a Mágnás Miska felújításában játszom. Október elején pedig a Karinthy színházban A bolond lányt mutatjuk be. Nagyon sokat vállaltam, de a színész élete ilyen kiszolgáltatott. Akkor kell a lehetőségeket elvállalni, amikor felkínálják. A Sztárban sztárhoz is 100 százalékosan fel kell készülni, izgulok, nehogy lerobbanjak, szeretném magamat nagyon odatenni. Ez hatalmas kihívás, örülök, hogy bevállaltam. A műsor készítői korábban is hívtak, de eddig mindig elcsúszott a dolog, most igent mondtam. Anno inkább hátradőltem otthon kényelmesen a fotelben, és élveztem a kollégák produkcióit.”

Azt, hogy mitől félek a legjobban, nem fogom a nagyvilág elé tárni. Ez egy új helyzet, amiben még nem voltam. Színészként 25 éve jelen vagyok színpadon, sokkal több musicalszerepet kaptam, mint prózait, sőt 15 éve popzenei előadóként is működöm. Ettől függetlenül sohasem gondoltam, hogy az éneklést kirázom a kisujjamból. Ismerem a korlátaimat. A tévén keresztül több millió ember elvárásainak kell megfelelnem, minőséget hozni a magyar vezető popzenészek mellett. Ilyen közegben másképp gondolkodik az ember, és tét is van, hisz ez egy verseny. A Szombat esti lázban is eleinte csak sodródtam, azután elragadott egyfajta mámor, ahogy egymás után megnyertük az elődöntőket. Ez egy játék, Szinetár Miklóstól tanultam, hogy mindent csak addig kell csinálni, amíg játéknak tekintjük” – magyarázta András.

„Fontos, hogy lesz egy zsűri, akinek tagjait kedvelem, ismerem, dolgoztunk együtt. Mivel egy show-műsorról van szó, biztos lesznek olyan megfogalmazások, kritikák a produkciómmal kapcsolatban, amik nem lesznek szépen becsomagolva és rózsaszín szalaggal átkötve. Mindenkinek szépen meghallgatom a véleményét, és lehet, hogy magamban válaszolok némi cifrát. Viszont úgy gondolom, úgy, ahogy eddig is, úgy ezek után is ítéletet rólam csak a közönség mondhat. Az ő érdeklődésük és szeretetük tart a pályán.”

Van, ami még Cinthya Dictatornál is kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/sztarok/20150903-cinthya-dictator-sokat-hisztizett-az-ezek-megorultek-forgatasain-nem-varga-viktor-miatt.htmlNézőként nevessünk vagy sírjunk az Ezek megőrültek című produkció mókás képkockáin? Cinthya Dictator, aki még nem került képernyőre, elárulta, hogy jól bevált hisztije nem maradhatott el a felvételeken. Volt, ami még nála is kiverte a biztosítékot.TV + SztárokOrigoZimány Linda gyökeresen megváltoztatja az életét, irodai alkalmazott leszhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-zimany-linda-ledoktoralt-es-hamarosan-mediajogaszkent-kivan-dolgozni.htmlZimány Linda hét évet keményen küzdött azért, hogy ügyvédi diplomát szerezzen, januárban ledoktorált. Hamarosan kiskosztümben fog küzdeni a személyiségi jogokért és médiajogért. Rablóból lesz a legjobb pandúr?TV + Sztárok--Hetek óta zaklatják Völgyesi Gabithttp://www.life.hu/sztarok/20150828-hetek-ota-zaklatjak-volgyesi-gabit.htmlSokan tudják, hogy Völgyesi Gabi nemcsak a popszakmában vált sikeressé, de jogászként is megállja a helyét. Egyik visszautasított ügyfele azonban néhány hete zaklatni kezdte a szőke énekesnőt. TV + Sztárok--Kiderült! Íme, Magyarország kedvenc sorozatkaraktere - meglepő eredményhttp://www.life.hu/sztarok/20150827-kiderult-ki-magyarorszag-kedvenc-sorozatkaraktere-meglepo-eredmeny-joey-a-jobaratokbol.htmlArra kértünk benneteket, hogy szavazzatok, és döntsétek el ti, hogy ki a Magyarországon futó vagy futott sorozatok kedvenc karaktere. Meglepő eredmény született.TV + Sztárok--Puzsér Róbert: "Eladtam magam, akár egy sarki prosti" (18+)http://www.life.hu/sztarok/20150820-puszer-robert-a-kereskedelmi-televiziok-musorarol-es-azokban-valo-szerepeirol-beszel.htmlPuzsér Róbert kikelt magából. Durva véleményt fogalmazott meg a kereskedelmi tévékről, a műsorokról, a maga által vállalt szerepekről bennük. És még sok minden másról. TV + SztárokOrigoÁlomszép helyen pihen Dukai Regina http://www.life.hu/sztarok/20150820-alomszep-helyen-pihen-dukai-regina-zakintoszon-nyaral.htmlÁlomszép helyre utazott a modell-énekes, Dukai Regina. Görögország legszebb részét választotta a pihenése színhelyéül. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.