Gáspár Evelin megjáratta luxusverdáját

luxus Gáspár Evelin autó vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin nem csak pózol a luxusautókkal, vezeti is őket.

Evelin szereti megmutatni közösségi oldalán, milyen autók állnak a Gáspár-család fészkének garázsában. Ezúttal azt is megvillantotta, hogy fest, mikor vezeti is valamelyik luxusjárgányt. A képet húga, Virág készítette róla, és rengeteg cukiságot illetve szivecskéket kommentáltak egymásnak a fotóhoz.

Forrás: Instagram/ Gáspár Evelin

Kárpáti Rebekát nem érdeklik a pasikhttp://www.life.hu/sztarok/20150903-karpati-rebekat-nem-erdeklik-a-pasik-mert-a-karrierjere-koncentral.htmlHanyagolta a pasizást idén nyáron Kárpáti Rebeka. A Jóban Rosszban sztárját jelenleg leköti a munka, a népszerű sorozatból egész júliusban dupla részeket forgattak. Emellett azért a pihenésre is szakított időt, barátnőivel többnyire egy-két napos kikapcsolódással töltötte a szabadidejét. TV + Sztárok--Sokkos állapotban szállították kórházba Kelemen Henriettáthttp://www.life.hu/sztarok/20150903-kelemen-henriettat-a-miss-universe-hungary-tavalyi-gyozteset-sokkos-allapotban-szallitottak-korhazba.htmlKedden korán reggel karambolozott a Miss Universe Hungary tavalyi győztese, akit sokkos állapotban szállítottak korházba.TV + SztárokOrigoMegszakította kapcsolatát rajongóival Gombos Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20150903-megszakitotta-kapcsolatat-rajongoival-gombos-edina-torolte-hivatalos-profiljanak-regisztraciojat-a.htmlTörölte vagy felfüggesztette facebookos rajongói oldalát Gombos Edina. Azt mondja, most a családjára szeretne koncentrálni. TV + SztárokOrigoÍgy búcsúzott a nyártól Istenes Bence - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150902-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-feltette-a-labat-a-parlamentre-es-igy-bucsuzott-a-nyartol.htmlAz RTL Klub műsorvezetője lábat lógatva búcsúztatta el a nyári hónapokat.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huVigyél el! Kati a qatari királylány esküvőjén táncolthttp://www.life.hu/sztarok/20150902-vigyel-el-kati-az-rtl-klub-vigyel-el-parkereso-showjanak-szereploje-a-qatari-kiralylany-eskuvojen.htmlAz RTL Klub szombaton induló párkereső show-jának szereplője, elmesélte, milyen pikáns kalandban volt része amikor Qatarba utazott.TV + Sztárok--Lilut majdnem elsodorták a hullámok - Így búcsúzott a tengertől a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-lilu-az-rtl-klub-musorvezetoje-hatalmas-integetessel-bucsuzott-a-tengertol.htmlAz RTL Klub műsorvezetője hamarosan hazatér álomnyaralásáról, ezért egy szuper hangulatú képpel búcsúzott a tengerparttól.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.