Kárpáti Rebekát nem érdeklik a pasik

szerelem nyár 2015 munka Kárpáti Rebeka karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hanyagolta a pasizást idén nyáron Kárpáti Rebeka. A Jóban Rosszban sztárját jelenleg leköti a munka, a népszerű sorozatból egész júliusban dupla részeket forgattak. Emellett azért a pihenésre is szakított időt, barátnőivel többnyire egy-két napos kikapcsolódással töltötte a szabadidejét. 

A szingli kikapcsolódásról szólt az idei nyár Kárpáti Rebekának, aki 4 év után szakított a párjával. A színésznő minden lehetőséget megragadott, hogy szórakozzon: barátaival járt Horvátországban, Velencén, a Balatonon és fővárosban is megragadott minden jó mókát, például kollégáival a Kacsafutamra is ellátogatott. A pasikat azonban szigorúan hanyagolta.

Kárpáti Rebeka, Adanyi Alex Forrás: Racz_Tomi/Racz_Tomi

„Nagyon jól telt a nyár, a leginkább azt élveztem, hogy sokat lehettem a csajokkal. Szinte minden nap voltunk valahol, kávéztunk, üldögéltünk, beszélgettünk. Nem vagyunk azok a hardcore bulizók, de azért néha egy-egy szórakozóhelyre is elnéztünk” – árulta el Rebeka, akire nem ok nélkül buknak a pasik. „Vannak próbálkozók, mernek is kezdeményezni, pedig nem vagyok kihívó típus. Szeretem az elején tisztázni, hogy ez engem most nem érdekel, mert jelenleg a karrieremre koncentrálok” – szögezte le a modell-színésznő, akit barátai vicces, közvetlen, barátkozós lányként ismernek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.