Aradszky László műtét Harangozó Teri izgulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aradszky László évtizedek óta Harangozó Teri legjobb barátja. Az énekes nem érti, miért titkolózik Terike családja.

Aradszky László arra kérte Harangozó Teri családját, legalább a barátokat informálják, mi van az énekesnővel.

Forrás: MTI

"Azóta se hívtak vissza, továbbra sem tudunk semmit, a barátai egymást hívogatják, és olvassák az újságokban a legkisebb hírmorzsát is" - nyilatkozta a Blikknek. Aradszky is egy napilapból értesült, hogy barátnőjét műteni kell, de kételkedik abban, hogy a mellimplantátuma durrant volna ki. Azt pedig nem érti, a család miért titkolózik.

"Nem nagyon hiszek a „nevüket sem vállaló" nyilatkozóknak. Egyet biztosan tudok, hogy Teri megígérte: értesít, amint magához tér. Egész életében minden szavát betartotta, és most nem jelentkezik, ez a legnagyobb baj. A családját pedig nem is értem. Teri egész életében a közönséghez volt hűséges, megbecsülte a szeretetüket, a tapsot, ezért biztosan becsülné azt a sok ezer rajongóját annyira, hogy tudassa: mi van vele. Ezt a hozzátartozóinak is figyelembe kéne venniük" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.