Sosem találnád ki, melyik sorozatért rajong Erzsébet királynő!

Downton Abbey rajongó Erzsébet királynő sorozat tévénézés Buckingham-palota tévé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brian Hoey, a királyi család önéletrajzírója kotyogott ki a minap elég meglepő információkat Erzsébet királynőről. Az uralkodó ugyanis valódi sorozatfüggő, a kedvence pedig nem más, mint a Downton Abbey. 

Azonban nemcsak az idős uralkodó, hanem Katalin hercegné és Kamilla is imádják a sorozatot, annak ellenére, hogy történelni pontatlanságokat tartalmaz.Egy palotai forrás szerint például a királynő mindig észreveszi, ha egy érdemrend rossz helyre van tűzve, vagy egyáltalán nem abból a korból való, mint amelyben a sorozat játszódik.

Forrás: AFP/John Macdougall

Szinte el sem hisszük, de Erzsébet királynő a sorozatok mellett tehetségkutatókat is szívesen néz, a kedvence például a hazánkban is nagy sikernek örvendő X-Factor.

Diana tényleg terhes volt a balesetkor

18 évvel a hercegnő halála után nyilvánosságra kerültek a boncolási adatok, amelyek megerősítették: Diana terhes volt a baleset pillanatában, amely kioltotta az életét. A Life.hu cikkét itt olvashatod.
Pályát módosít George Clooney felesége?http://www.life.hu/sztarok/20150905-george-clooney-valosagshow-t-keszitene-felesegerol-amal-clooneyrol.htmlA színész sztárt faragna ügyvéd-feleségéből: szerinte minden adott hozzá, hogy Amalból valóságshow-hős lehessen.TV + Sztárok--Vajna Timi válási gyűrűt tervezhttp://www.life.hu/sztarok/20150904-vajna-timi-andy-vajna-felesege-valasi-gyurut-tervez-es-gyemantuzletbe-kezdett.htmlAz üzletasszony nemrég nyitotta meg "gyémántpalotáját" Arik Hermannal. Andy Vajna feleségének feltett szándéka, hogy válási gyűrűket tervezzen.TV + Sztárok--Vigyél el! Franci furcsa stílusban adta elő Puskás Peti számáthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-franci-az-rtl-klub-vigyel-el-parkereso-showjanak-szereploje-furcsa-stilusban-adta-elo-puskas-peti.htmlAz RTL Klub szombaton induló randi-showjának fiatal szépsége, különleges produkcióval rukkolt elő egy szépségversenyen.TV + Sztárok--Elképesztően dögös a félmeztelen Ryan Philippehttp://www.life.hu/sztarok/20150904-ryan-philippe-szinesz-nagyon-dogos-felmeztelenul-mexikoban.htmlReese Witherspoon egykori férje új barátnőjével múlatta az időt Mexikóban. De ennél több is történt, ugyanis a színész nagyon dögös testet villantott.TV + Sztárok--Ilyen előnytelen kép még nem készült Jennifer Anistonrólhttp://www.life.hu/sztarok/20150904-jennifer-aniston-szinesznorol-elonytelen-kep-keszult.htmlFelszaladt néhány pluszkiló, vagy csak előnytelen szögből fotózták a Jóbarátok sztárját? TV + Sztárok--Csonka Andás: „Szépen meghallgatom a véleményt, és lehet, hogy magamban válaszolok némi cifrát” http://www.life.hu/sztarok/20150903-csonka-andras-a-sztarban-sztar-uj-szeriajanak-resztvevoje-a-felkeszulesrol-beszel.htmlA hamarosan induló Sztárban sztár című produkció harmadik szériájában sztárszerzőnk, Csonka András is megmutathatja, hogy táncos lábain túl még mire képes.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.