Istenes Bence készíthette el a hétvége legirigyeltebb szelfijét

Forrás: Instagram/Istenes Bence -
csajok szexi párkereső műsor szelfi Istenes Bence Vigyél el! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az biztos, hogy az RTL Klub Vigyél el! randi-showjának házigazdája a legirigyeltebb pasi a hétvégén, hiszen kevesen büszkélkedhetnek olyan menő, csajos szelfivel, amilyet Istenes Bence magáénak tudhat.

A Vigyél el! különleges tehetséggel bíró szépségeit, Katit, aki a qatari királylány esküvőjént táncolt, Franciskát, aki 30 kilót fogyott és Francit, aki Puskás Peti dalát jelelve adta elő, már bemutattuk nektek. Szombat este azonban a show összes szingli szereplője bedobja magát, hogy Istenes Bence oldalán párra leljen. A műsorvezető az esti premier előtt összecsődítette a szexi szépségeket és a lányok gyűrűjében dobott egy szelfit.

Forrás: Instagram/Istenes Bence

A Life.hu egy stábtagtól megszerezte a nagy pillanatról készült fotót, így kicsit távolabbról is megmutatjuk nektek, hogy készült Bence menő képe.

Forrás: Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.