fashion week Sarka Kata modell óriásplakát plakát reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata közösségi oldalán osztotta meg, hogy milyen érzés volt számára, amikor a Deák Ferenc téren belefutott az őt ábrázoló óriásplakátba. 

Egy bevásárlóközpont őszi óriásplakát kampányának szereplője volt Sarka Kata, aki mostantól Budapest szívében, a Deák Ferenc téren mosolyog le mindenkire. Kata nagyon izgatott lett, amikor elsőként találkozott saját, hatalmas képmásával, és az élményt meg is osztotta rajongóival a Facebookon.

Forrás: Facebbok/ Sarka Kata

"Egy hatalmas épületháló Budapest szívében, a Deák téren, és én vagyok rajta!!! Volt már sok óriásplakát kampány az életemben, de ilyen hatalmas nagyban még nem láttam magam! Ha arra jártok, nézzétek meg, és hamarosan meg tudom mutatni nektek ebből a sorozatból pár kedvencemet!" - írta a kép mellé Kata, aki egyébként gyönyörű a fotón!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.