Endrei Judit 17 év után újra képernyőn

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu -
Endrei Judit ATV Magyar Televízió tévé bemondó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lubickol új műsorában a legendás műsorvezető, aki sok újdonsággal találkozott a forgatásokon. 

Tizenhét év után újra a képernyőn Endrei Judit, a Magyar Televízió korábbi bemondónője, akit az elmúlt közel két évtizedben többször megkerestek különböző műsorokkal, de egészen mostanáig nem mondott igent egyik felkérésre sem – írja a Blikk.

Endrei Judit: "Remélem, lassan tényleg én következem!"

17 éve már csak vendégként láthattuk a médiában, pedig 20 éven át - talán mondhatom - szinte mindenki "Juditkája" volt. Korhatártalanul gondolkodik, dolgozik és létezik. Endrei Judittal Szily Nóra beszélgetett.
Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

„Vagy nem volt kedvem, vagy nem olyan helyre hívtak, ahova mentem volna" – vallott az okokról Endrei, aki jövő héttől A nő háromszor című műsorban lesz látható az ATV-n. "Beszélgetőtárs vagyok. Tetszik ez a helyzet, hiszen ugyanazt kell csinálnom, mintha otthon lennék: érdekes emberekkel kell beszélgetnem. Ebben a szerepben most lubickolok, eljátszadozom kicsit megint, hiszen a tévézés mindig is az életem része volt, és az is lesz" – mondta a műsorvezető, aki sok újdonsággal találkozott.

"Elsőre az volt az érzésem, hogy sokkal több ember van bent a stúdióban, mint anno. Másodszor pedig az tűnt fel, hogy mennyivel több ember segít egy szereplőnek. Értem ezalatt a sminkest, a fodrászt, az öltöztetőt. Az utóbbival rögtön úgy kezdtük, hogy rámutattam pár darabra, hogy melyiket szeretném felvenni. Ő meg mint egy rossz kisgyereket, szép szóval rávett arra, hogy próbáljam fel mégis az általa kiválasztott ruhákat. Végül pedig még tetszett is az eredmény" – magyarázta Judit.

Endrei Judit idősek otthonába költözik

A Life.hu cikkéből megtudhatod, miért döntött így a műsorvezető, aki még aktívan tevékenykedik, könyveket ír, és ha hívják, egy-egy műsorban is szívesen részt vesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.