Fodor Zsóka aranydiplomája átvételekor osztotta ki kollégáit

"Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu " -
diploma Barátok közt kollega emlékezés Fodor Zsóka kiosztás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt egykori Magdi anyusa arra az időszakra emlékezett, amikor még nem tett szert országos ismertségre. Elmesélte, mi bántotta a leginkább abban az időben. 

Aranydiplomája átvételekor mondott beszédében Fodor Zsóka arra hívta fel a fiatalok figyelmét: ne legyenek olyan tapintatlanok, mint az ő kortársai – írja a Bors.

Fotó: Mudra László [origo]

„Emlékszem, évtizedekig ismeretlen színésznő voltam, aki csak nézte a tévében a híres osztálytársait, és arra vágyott, hogy az egész ország megismerje. Ültem és vártam, hogy legalább egy fél mondatban megemlítsék a nevem, hogy velem jártak egy osztályba. De ez sosem történt meg. Ezért arra biztatlak titeket, hogy aki híres színész lesz, sose feledje el azokat az egykori osztálytársait, akik nem váltak azzá" – mondta a színésznő, aki ezek szerint nem feledte a nehéz éveket.

Érettségije nincs, csak diplomája

A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy még gimnazista volt, amikor felvették a főiskolára Fodor Zsókát. Így, furcsamód, diplomát szerzett, de értettségizni sosem érettségizett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.