Johnny Depp: "Megöltem és megettem a kutyáimat"

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura -
kutya forgatás poén Ausztrália Johnny Depp törvénysértés vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelek szerint egyáltalán nem vette komolyan az ausztrál hatóságok fenyegetését a színész, aki néhány hete törvényt sértett azzal, hogy engedély nélkül bevitte az országba két házi kedvencét.

Annak ellenére, hogy vádemeléssel, börtönnel és szeretett kutyái elaltatásával fenyegették Johnny Deppet és feleségét, Amber Heard-öt, a színész nem rezelt be túlságosan.

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura
Így kösd be helyesen a cipődet! - Vicces oktató videóhttp://www.life.hu/news/20150827-vicces-video-arrol-hogyan-kosd-be-gyorsan-a-cipofuzodet.htmlGyermekkorunkban sokan az óvodában tanultuk meg, hogyan is kell bekötni helyes a cipőnket. Ian Fieggen szerint a mai napig sokan rosszul csináljuk.NewsThinkstockJohnny Depp kiállt lánya mellett, aki szexuális beállítottságáról vallott http://www.life.hu/intim/20150827-johnny-depp-kiallt-lanya-lily-rose-depp-mellett-aki-szexualis-beallitottsagarol-vallott.htmlLily-Rose Depp, a színész 16 éves lánya Instagramon vallott szexuális orientációjáról. Johnny Depp pedig egy fotóval üzente: mindenben támogatja a lányát.Intim--Felesége dögös feneke viccelte meg John Legendethttp://www.life.hu/sztarok/20150731-chrissy-teigen-feneke-miatt-maradt-ehes-a-ferje-john-legend.htmlVan humorérzéke az énekesnek és modell feleségének, akik a medencepartról küldtek vicces videót rajongóiknak.TV + SztárokOrigoJohnny Depp lánya Miley Cyrus csajával nyomul - Vajon mi van közöttük?http://www.life.hu/intim/20150824-miley-cyrus-csaja-a-vilagsztar-johny-depp-lanyaval-enyeleg.htmlA botrányhősnő több mint egy hónapja a Victoria's Secret modellel, Stella Maxwellel jár, aki egy igen túlfűtött fotózáson vett részt a Johnny Depp lányával.IntimOrigoMég Steven Tyler is Lenny Kravitz farkán viccelődötthttp://www.life.hu/intim/20150805-steven-tyler-lenny-kravitz-farkan-viccelodott.htmlAz énekest hétfői koncertjén érte a kis baleset: kiszakadt a nadrágja, szerszáma pedig boldogan meredezett a közönség felé. A furcsa eset Steven Tylert is megihlette.Intim--Felelőtlen szülőnek tartják Johnny Deppethttp://www.life.hu/csalad/20150717-johnny-depp-szineszt-felelotlennek-tartjak-lanya-lily-rose-depp-chanel-kampanya-miatt.htmlA világsztár 16 éves lánya lett a Chanel új arca. Szakértők szerint ennyi idősen a gyerekek nem bírnak megbirkózni az effajta rájuk nehezedő terhekkel.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.