Visszatér a sorozatba a Jóban Rosszban korábbi szereplője, Nádas György

Forrás: TV2 -
Jóban Rosszban TV2 forgatás sorozat Nádas György
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövő héttől újra forgat a TV2 napi sorozatának egykori sztárja, Nádas György, aki a Madár Veronika által megformált Gyöngyi édesapjaként tér vissza a képernyőre.

Vérbeli gonosz édesapaként tér vissza a Jóban Rosszbanba Nádas György, aki korábban már feltűnt Madár Veronika sorozatbeli apjaként.

Forrás: TV2

"Július közepén hívtak fel telefonon azzal, hogy az írók érdeklődnek, mit csinálok szeptemberben.

Visszajön a vén tetű szerepe? - kérdeztem. Mondták, hogy igen. Mondtam, hogy augusztustól nyaralunk, de szeptembertől ráérek.

Jólesett, amikor évekkel ezelőtt a lányomat játszó Madár Vera olyan szeretettel fogadott, hogy a nyakamba ugrott: Itt az apám!

Növényi Norbert "alányúlt" Cinthya Dictatornakhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-novenyi-norbert-olimpiai-bajnok-birkozo-alanyult-cinthya-dictatornak-az-ezek-megorultek-musoraban.htmlAz Ezek megőrültek! egyik embert próbáló feladata közben elszabadult a karja a birkózónak, aki a győzelemért mindenre képes volt.TV + Sztárok--Völgyi Zsuzsi kikerekedve tért haza nászútjáról http://www.life.hu/sztarok/20150908-volgyi-zsuzsi-hosszu-ideig-tarto-szinglisege-utan-kikerekedve-tert-haza-naszutjarol.htmlVölgyi Zsuzsi augusztus elsején mondta ki a boldogító igent. Nászútra csak az esküvő után egy hónappal került sor, a napokban pedig már haza is érkeztek Törökországból.TV + SztárokOrigoSzázmilliókat költött gyémántra Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20150909-szazmilliokat-koltott-gyemantra-vajna-timi-andy-vajna-felesege.htmlAhogy már írtunk róla, Vajna Timi üzlettársával gyémántkereskedést nyitott. Azt mondja, kitanulná a szakmát, sőt, saját kollekcióval is előrukkol. TV + SztárokOrigoRékasi Károly visszatért a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20150908-ujra-forgat-rekasi-karoly-visszatert-a-baratok-koztbe.htmlSaját lábán érkezett a munkahelyére Rékasi Károly. A színész - ahogy "ígérte" rajongónak, ősszel munkába áll. TV + Sztárok--Szandit nem lehetett csőbe húznihttp://www.life.hu/sztarok/20150908-szandit-enekesnot-nem-lehetett-csobe-huzni-amikor-a-helyesirasat-teszteltek.htmlHarmincegy év után nehéz váltani, ám az énekesnő szinte probléma nélkül hozzászokott az újításokhoz, ellentétben az IHM tagjaival és Joshi Bharattal.TV + Sztárok--Dwayne Johnson egy hős! Megmentette a kutyusa életét http://www.life.hu/sztarok/20150908-dwayne-johnson-kutyusa-majdnem-meghalt-mert-fejest-ugrott-a-medencebe.htmlMásodperceken múlott, hogy nem történt tragédia a világsztár otthonában. Az egyik újonnan vásárolt öleb ugyanis kicsit bátrabbnak bizonyult a kelleténél. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.