Radics Gigi szinkronszínésznek állt

Forrás: Merlin Communications -
szinkron szinkronizálás énekesnő Disney Radics Gigi mesehős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt mindig is nagyon érdekelte, hogy vajon milyen a szinkronizálás, ezért meghívta Bogdányi Titi, hogy megmutassa neki a szakmai trükkjeit.

Mivel Titanilla éppen az Utódok című új Disney filmet szinkronizálta, ezért egy jelenetet próbáltak el a filmből. A szinkronizálás során Gigi Evie-nek, a boszorkánylánynak kölcsönözte a hangját.

Forrás: Merlin Communications

Gigi többször elmondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy a szinkronizálás ennyire nehéz: mindent időben kell mondani, figyelni a papírra, ahonnan olvasod a szöveget, a hangsúlyra, a szereplő karakterére stb. A lányok megegyeztek abban, hogy az éneklés jobban megy neki, és végül is a csajok ezt csak buliból csinálták.

Titanilla már 8 éves kora óta szinkronizál, ő lesz az Utódokban Mal hangja, és ő volt Miley Cyrus magyar hangja a Hannah Montanában, valamint Selena Gomez is az ő hangján szólal meg. Titi szakmai véleménye szerint Gigi nagyon ügyes volt, ugyanis van, aki első alkalommal meg sem mer szólalni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.