Világsztárokkal szelfizett a Saul fia főszereplője, Röhrig Géza

Forrás: Facebook/Röhrig Gézáról - az érdeklődőknek -
Seth Rogen film szelfi Röhrig Géza világsztár Saul fia Rachel McAdams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Múlt hétvégén tartották a Saul fia című film amerikai premierjét a Telluride filmfesztiválon. A film főszereplője, Röhrig Géza közös képeket készíthetett két hollywoodi világsztárral, Rachel McAdamsszel és Seth Rogennel.

Óriási sikernek örvend Nemes Jeles László filmje, a Saul fia. A rendező és csapata máris a folytatáson gondolkodik. Az első vetítések óta a csapat szinte bejárta a világot, és a film még akár az Oscar szobrocskát is bezsebelheti jövő februárban. Addig a szereplők több filmfesztiválon is részt vesznek, ahol igazi világsztárokkal találkoznak. Röhrig Géza is összefutott Hollywood két nagyágyújával, és rögtön össze is álltak egy szelfire. Micsoda siker!

Rachel McAdams és Röhrig Géza Forrás: Facebook/Röhrig Gézáról - az érdeklődőknek

Seth Rogen és Röhrig Géza Forrás: Facebook/Röhrig Gézáról - az érdeklődőknek

Rubint Réka álomhelyszínről posztolt fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20150909-rubint-reka-fitneszedzo-alomhelyszinrol-posztolt-szexi-fotot.htmlSchobert Norbit pazar nyaralással lepte meg felesége, Réka, aki szexi fotón pózolt háttérben a kék tengerrel.TV + Sztárok--VV Aurelio milliókat nyert a Totónhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-vv-aurelio-ismet-milliokat-nyert-a-valovilag-egykori-gyoztesenek-telitalalata-volt-a-toton.htmlHihetetlen ez a srác! A Valóvilág egykori győztesének telitalálata volt a Totón.TV + Sztárok--Visszatér a sorozatba a Jóban Rosszban korábbi szereplője, Nádas Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-nadas-gyorgy-humorista-szinesz-visszater-a-tv2-joban-rosszban-cimu-sorozataba.htmlJövő héttől újra forgat a TV2 napi sorozatának egykori sztárja, Nádas György, aki a Madár Veronika által megformált Gyöngyi édesapjaként tér vissza a képernyőre.TV + Sztárok--Gratulálunk! Újabb elismerést söpört be a Saul fiahttp://www.life.hu/news/20150823-ujabb-elismerest-soport-be-a-saul-fia-nemes-jeles-laszlo-filmje.htmlKettős magyar sikerrel zárult a szarajevói filmfesztivál: Nemes Jeles László Saul fia című alkotása a játékfilmes zsűri különdíját nyerte el, míg a dokumentumfilmes mezőnyben Almási Tamás Tititá című alkotása a nemzetközi zsűri különdíját kapta.NewsOrigoA Saul fia versenyben van az Oscar-díjérthttp://www.life.hu/kult/20150611-nemes-jeles-laszlo-filmje-a-saul-fia-versenyben-van-az-oscar-dijert.htmlA cannes-i siker után újabb hatalmas elismerést kaphat Nemes Jeles László holakusztfilmje, a Magyar Nemzeti Filmalap filmszakmai döntőbizottságának öt tagja ugyanis a Saul fiát nevezte a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában az aranyszoborért.KultOrigoA Saul fia főszereplőjét színházi szerepek várjákhttp://www.life.hu/kult/20150527-rohrig-gezat-a-saul-fia-cannesi-filmfesztival-nagydijas-filmjenek-foszereplojet-szinhazi-szerepek.htmlRöhrig Géza, a Saul fia főszereplője elmondta, jól esett neki, hogy magyar és külföldi színészek, többek között, Sophie Marceu, Csákányi Eszter, Kulka János is gratuláltak neki a film megnézése után.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.