Megdöbbentő! Robert Pattinson sosem akart híres lenni

Forrás: AFP/Frederick M. Brown -
Robert Pattinson film hírnév színész Alkonyat ismert arc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit színész az Alkonyat filmekkel vált világhírűvé, és azóta nők millió rajonganak érte. Valószínűleg sosem mossa le magáról a vámpírfiú szerepét, pedig van olyan pillanat, amikor bánja, hogy híres lett. 

A sztár a minap adott interjút egy külföldi magazinnak, amiben elmesélte: esze ágában sem volt hírnevet szerezni, vagy állandóan a kamerák kereszttüzében lenni. A vámpíros tinirománc végeztével két éves szünetet tartott, de a visszatérése óta sem láthattuk nagyobb produkciókban. Legújabb filmjében, a Life című drámában az 1955-ben elhunyt, James Dean fotósát fogja alakítani.

Forrás: AFP/Frederick M. Brown

"Én az apró dolgokban is meglátom a boldogságot. Minél híresebb lettem, annál inkább kívántam, bárcsak el tudnék bújni a világ elől. Mára már jobb a helyzet. Az Alkonyat-rajongók felnőttek, és már ők is lazábban tekintenek az egész őrületre. Furcsa dolog ez a sztárság. Akkor vettem észre, hogy az vagyok, amikor hot-dogot ettem, és lecseppentettem magam mustárral. A körülöttem állók úgy néztek rám, mintha valami jó dolgot csináltam volna" - mondta a 29 éves Robert Pattinson a Cosmopolitan interjújában.

Az egész közönség fehérben biztatja a nővéreket az 1 perc, és nyersz!-benhttp://www.life.hu/sztarok/20150911-korhazi-noverek-jatszanak-az-egy-perc-es-nyerszben.htmlAz 1 perc és nyersz! című családi game show új szériájának forgatása előtt az RTL Klub olyan nővérek jelentkezését várta, akik kedvet éreznek ahhoz, hogy kipróbálják magukat a játékban. A tematikus adást, melyben a két nővér saját kórházi osztályának megsegítéséért száll versenybe, ma este láthatják a tévénézők.TV + Sztárok--Vigyél el! Szandi nem bánja, hogy kikosaraztákhttp://www.life.hu/sztarok/20150910-szandi-az-rtl-klub-vigyel-el-randi-showjanak-szereploje-nem-banja-hogy-kikosaraztak-es-nem-ment.htmlA RTL Klub szombaton debütált randi-showjának első pórul járt szinglijét kérdeztük, mit szólt ahhoz, hogy nem őt vitték el az álomrandira.TV + Sztárok--VV Aurelio milliókat nyert a Totónhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-vv-aurelio-ismet-milliokat-nyert-a-valovilag-egykori-gyoztesenek-telitalalata-volt-a-toton.htmlHihetetlen ez a srác! A Valóvilág egykori győztesének telitalálata volt a Totón.TV + Sztárok--Sebestyén Balázs: "20 éve ugyanabból élek!"http://www.life.hu/sztarok/20150909-sebestyen-balazs.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté az RTL születésnapi partiján kapta mikrofonvégre Sebestyén Balázst és Dombóvári Istvánt. TV + Sztárok--Forgatáson sírta el magát Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-a-keresem-a-csaladom-musorvezetojekent-lilu-meghatodik-nehany-torteneten.htmlA Keresem a családom műsorvezetőjeként Lilu szomorú történeteket, emberi tragédiákat is megismerhet. TV + Sztárok--Bíró Ica bemutatott Majkánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150908-biro-ica-bemutatott-majkanak.htmlKétségtelen, hogy az Ezek megőrültek! eddigi legerősebb jelenetét Baukó Évának köszönhetjük, de azért Bíró Ica sárba esése is frenetikus.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.