Hihetetlen balszerencse-sorozat sújtotta Fodor Zsókát

"Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu " -
Magdi anyus Erdély Barátok közt Fodor Zsóka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fodor Zsókának, az ország Magdi anyusának igazi pechsorozata volt. Manapság már nevetve emlékszik vissza kalandos útjára, de persze, mikor a történet megesett, még koránt sem volt számára nevetséges. 

Erdélybe, Mikházára indult fellépni két kollégájával Fodor Zsóka. "Indulás előtt itthon gondosan kitettem az összes iratomat, nehogy elvesszenek" – mesélte Fodor Zsóka a Borsnak"Aztán beültünk Gál Tamás autójába Lénárt Lacival, lelkileg felkészülve a hét és fél órás útra. A határnál a román határőr kérte az útlevelem, mire elmagyaráztam neki, hogy nem kell, engedjen át nyugodtan. Nem engedett, szigorúan ismételgette: „Vissza!” Könyörögtem neki én is és a magyar határőr is, de minden hiába. Mit tehettünk, elindultunk vissza, Pestre. Kétszázhatvan kilométer... Eltettem az útlevelem, és éjjel fél háromkor már Debrecen előtt voltunk, ahol egy kútnál megálltunk pihenni."

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A pihenés után kiderült, a kocsi nem indul el, mert lemerült az elem a slusszkulcsban.

"Lassan jött fel a nap, mi pedig mindent megpróbáltunk, hívtuk a márkaszervizt is, de hiába. Tizenegykor kezdődött volna a bejáró próba Mikházán... Aztán egyszer csak a kesztyűtartóban Tamás megtalálta a pótkulcsot. Boldogan indultunk tovább, van útlevél, van kulcs, mi baj lehet?"

Beütötték a címet a frissen vásárolt GPS készülékbe, de nem tudták, hogy több Mikháza is van Romániában. A GPS a moldvai Mikházára irányította a színésznőt és kollégáit.

"Szerencsére felhívtak a színházból, hogy merre járunk? Kiderült, hogy kétszáz kilométerrel túlmentünk. Éppen harmincadik órája voltunk úton, ébren, amikor végre megérkeztünk. A három óriási malőr miatt 1800 kilométert autóztunk. Ilyen velem még nem történt!" - fejezte be a kalandos történetet Fodor Zsóka.

Elhagyta a felszerelését Szerbiában az Edda zenekarhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-az-edda-zenekar-elhagyta-a-felszereleset-szerbiaban.htmlAz első hírek arról szóltak, hogy az Edda több hangszerét és ellopták a külföldi fellépésen, de végül Gömöry Zsolt minden rajongót megnyugtatott.TV + SztárokOrigoSandra Bullock feneke szőrösebb, mint George Clooney-éhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-sandra-bullock-feneke-szorosebb-mint-george-clooney-e.htmlA színésznő mindenkit meglepett, hogy legújabb filmjéről nyilatkozva arra is kitért, hogy mennyire szőrös a feneke.TV + SztárokOrigoNincs is szexibb a sejtelmes fehérneműben mobilozó Sarka Katánálhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-sarka-kata-a-life-hu-sztarszerzoje-sejtelmes-fehernemuben-mobilozik-a-teraszon.htmlSarka Kata, akibe a hétvégén szeretett bele talán igazán a férje, Hajdú Péter, gyönyörű fotóval örvendeztette meg instagramos követőit.TV + Sztárok--Mi történt Baukó Évával? Megdöbbentő fotót tett közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20150912-mi-tortent-bauko-evaval-megdobbento-fotot-tett-kozze.htmlÉva, aki általában dögös szelfiket oszt meg és ha teheti, a dekoltázsát hangsúlyozza, most egy meglepő képet posztolt nyilvános Instagram oldalára. Nem értjük, mi történhetett vele.TV + Sztárok--Lilu mellbimbói átszúrják a vörös ruciját: Dögös fotó!http://www.life.hu/sztarok/20150912-lilu-az-rtl-klub-musorvezetojenak-mellbimboi-atszurjak-a-voros-rucijat-ime-a-dogos-foto.htmlIgazán szexi képet posztolt nyilvános Instagram oldalára az RTL Klub műsorvezetője. Vörös ruha, hosszú lábak,és még valami...TV + Sztárok--"Szép a melled Anna" - Kelemen Anna üzent, de nem biztos, hogy értikhttp://www.life.hu/sztarok/20150912-kelemen-anna-kozossegi-oldalan-uzent-de-nem-biztos-hogy-atment-amit-mondani-akart.htmlAnnácska, aki legutóbb több meztelen fotót is megosztott a világgal, nyilvános közösségi oldalán tett közzé egy komoly hangvételű bejegyzést. Közszereplői létéről írt, követői azonban ismét csak a melleit vették észre.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.