Palmer Izsák morbid poént tolt a Mokkában

halál Demcsák Zsuzsa TV2 Kökény Attila Mokka poén morbid Rising Star Palmer Izsák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megfagyott a levegő a TV2 stúdiójában, amikor az énekes kijelentette, hogy elhunyt a Rising Star egyik énekesnője.

Palmer Izsákot és Kökény Attilát az Ezek megőrültek! című műsorban nyújtott teljesítményük kapcsán hívták be a TV2 reggeli műsorába. Az arcát festő énekes a beszélgetés elején furcsa kijelentést tett: „elhunyt Samu Kriszta" (őt szintén a Rising Starban láthatták a nézők - a szerk.).

A stúdióban döbbent csönd lett, senki nem értette, mire céloz az énekes. Majd Kökény Attila és Demcsák Zsuzsa is visszakérdezett, mint aki nem hall jól. Palmer végül jelezte, hogy csak viccelt. Utána a műsor már jó hangulatban folytatódott, ám a nézők fejében maradhatott egy nagy kérdés azzal kapcsolatban, hogy miért kellett morbid viccel kezdenie a reggelt Izsáknak.

Istenes Bence: "Simán elmentem volna"http://www.life.hu/sztarok/20150915-istenes-bence-a-vigyel-el-cimu-musorban-szerelemdoktort-jatszik.htmlIstenes Bencét a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté kapta mikrofonvégre és az új, párválasztó műsora kapcsán többek közt arról faggatta, szerepelne-e egy ilyen produkcióban. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHárom nap alatt kétszer rabolták ki Kárász Robithttp://www.life.hu/sztarok/20150915-karasz-robert-mozijat-harom-nap-alatt-ketszer-raboltak-ki.htmlNagy kár érte a TV2 műsorvezetőjét, akinek szívügye a Vörösmarty mozi újjáélesztése. A kulturális centrummá alakuló helységet az elmúlt napokban azonban kétszer is kirabolták.TV + Sztárok--Rékasi Károly szerint az autós hibázott a balesetbenhttp://www.life.hu/sztarok/20150915-rekasi-karoly-szinesz-szerint-az-autos-hibazott-a-balesetben.htmlMég mindig nem tudni pontosan, hogy ki hibázott a balesetben, amelyben a motorral közlekedő Rékasi Károly súlyos sérüléseket szenvedett.TV + Sztárok--Végünk! Iszak Eszti tangában fut a tengerpartonhttp://www.life.hu/sztarok/20150914-iszak-eszti-musorvezeto-tangaban-fut-a-tengerparton-szardinian.htmlAz elmúlt napokban láttuk a parton ugrálni, bikiniben és szexi ruhában pózolni, ma délelőtt pedig parton olvasgatós fotót posztolt a sztár, természetesen úgy, hogy a fürdőbugyija és csodás lábai is látszódjanak. Aztán eljött az este...TV + Sztárok--Erőszak fordítva: egy nő megverheti a párját?http://www.life.hu/sztarok/20150913-voxpop-vlogoli-nokkel-szembeni-eroszak-szorcsik-viki-kapcsan.htmlEzúttal arról faggatta az utca népét VlogOli, hogy mennyire fair dolog egy férfinak megverni egy nőt, és hogy fordítva is elítélendő -e a dolog. TV + Sztárok--Kiss Ramóna dögös ruciban ment Sebestyén Balázshozhttp://www.life.hu/sztarok/20150913-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarja-dogos-ruciban-ment-sebestyen-balazshoz-a-gyertek-at.htmlA Gyertek át szombat este! műsor felvételén a Barátok közt sztárja mély dekoltázsával és testhez simuló ruhájával hívta fel magára a figyelmet.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.