Berényi Miklós Szőke Zoltán Barátok közt RTL
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté Szőke Zoltánt, az ország Berényi Miklósát faggatta az RTL Klub 18. születésnapi partiján.

Immár 17 éve leshetnek be a tévénézők a Mátyás király térre, az RTL Klub nagy sikerű sorozatának, a Barátok köztnek helyszínére.

A sorozat egyik legrégebbi szereplője, Szőke Zoltán már megszokta, hogy Berényi Miklósnak szólítják az utcán. A Life.hu riportere erről is beszélgetett a színésszel.

Lezárták a kanyont, mert túl sokan szelfiznek medvékkelhttp://www.life.hu/news/20150914-lezartak-a-kanyont-mert-tul-sokan-szelfiznek-medvekkel.htmlLezárták a denveri Waterton Kanyont, ugyanis szegény medvéknek egy perc nyugtuk sem volt a szelfiző turisták miatt, na és persze az embereket is simán széttéphette volna egy maci.News--Egy magyar férfi is meghalt a marseille-i lövöldözésbenhttp://www.life.hu/news/20150914-magyar-ferfi-is-meghalt-a-marseillei-lovoldozesben.htmlHat embert sebesítettek meg kalasnyikovos támadók Marseille-ben. A rendőrök keresik őket. A lövöldözésben egy magyar férfi is meghalt.News--Hoppá! Felnőttfilmes lett Kefir egykori szerelmehttp://www.life.hu/news/20150911-felnottfilmes-lett-kefir-egykori-szerelme.htmlA V-Tech frontembere, aki Zimány Linda kedvese is volt korábban, Hajdú Péternek árulta el, egykori miskolci barátnője milyen szakmát választott.NewsOrigoHalott barátnőjével szelfizett, gyilkossággal vádoljákhttp://www.life.hu/news/20150909-halott-baratnojevel-szelfizett-gyilkossaggal-vadoljak.htmlSzelfizett barátnője holttestével egy kínai fiú, majd megosztotta a képet egy kínai közösségi oldalon. NewsThinkstockElhunyt a gyorsasági motorversenyző, Bitter Sándorhttp://www.life.hu/news/20150909-bitter-sandor-motorversenyzo-elhunyt.html44 évesen elhunyt a magyar gyorsasági motorsport legendája, Bitter Sándor. Egy végzetes baleset okozta halálát. News--Extrém fazon! Motorral szállt fel egy utas a 4-es 6-os villamosrahttp://www.life.hu/news/20150909-motorral-szallt-fel-egy-utas-a-villamosra-budapesten.htmlA Pesten Hallottam Facebook csoportba érdekes poszt érkezett. Valaki bizonyára nagyon elfáradt motorozás közben, és úgy döntött, inkább villamossal folytatja az útját, de persze a kétkerekűt is magával viszi.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.