Kulcsár Edina nagyon kiakadt: Egy rosszakarója tett keresztbe neki

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
szépségkirálynő közösségi oldal Kulcsár Edina rosszakarók közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlen dologgal kellett szembesülnie a minap a gyönyörű Kulcsár Edinának, akinek minden bizonnyal egy rosszakarója tett keresztbe. 

Egy őt ért bosszússág miatt ráncolja mostanában csinos homlokát a meseszép Kulcsár Edina. Az esetről a Facebook oldalán számolt be a híresség.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Nagyon dühös vagyok! Elhatároztam, hogy az Instagramomat is olyan aktívan kezelem majd mint a Facebookomat, és képzeljétek, hogy valaki jelentette az oldalamat (állítólagos sértő tartalmak miatt), így most a képeimhez semmilyen tartalmat nem tudok feltölteni! Biztos vagyok benne, hogy valaki rosszindulatból, vagy féltékenységből tette a jelentést, de nagyon felháborít, hiszen nemhogy sértő dolgokat nem tartalmaz, mondhatni példaértékű dolgok megosztására törekszem!" - kelt ki magából az egykori szépségkirálynő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.