Baukó Éva bevette a Pesti éjszakát: Szexi képet posztolt!

TV2 Baukó Éva Bazilika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már eddig is tudtuk, hogy Zimány Linda relaxációval töltötte a péntek estét, de most Baukó Éva is beavatta rajongóit, hogyan is töltötte az utolsó hétköznap estéjét.

A celeblány, aki mellesleg nádszálvékony, hófehébe öltözve a Bazilikánál járt, és ott készítette el legfrissebb fényképét.

#bazilika #friday #nightout - írta ki Éva. Forrás: Instagram/baukoeva

Baukó Éva melleit kényeztette Till Attila

Az Ezek megőrültek! című műsor forgatásán furcsa dolgok történtek, Tilla például legutóbb mosolyogva kényeztette Éva melleit.

Baukó Éva akkor képmegosztó oldalán tette közzé azt a vicces képet, amelyen Tilla éppen vazelinnel kenegette őt. A műsorvezető és a játékos láthatóan élvezték a különös tevékenységet, az pedig a játékból biztosan kiderül majd, mi szükség volt arra, hogy a műsorvezető Éva mellein húzogassa az ecsetét.
Baukó Éva jól kigombolta a felsőjét: De miért vicsorít hozzá?http://www.life.hu/intim/20150914-bauko-eva-jol-kigombolta-a-felsojet.htmlBaukó Éva bolondozott egy kicsit, és megosztotta a Facebookon, milyen, amikor nem a komoly arcát mutatja.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huBaukó Éva kitépi a saját haját? Furcsa fotót posztolt!http://www.life.hu/sztarok/20150912-bauko-eva-kitepi-a-sajat-hajat-furcsa-fotot-posztolt.htmlA RTL Klub üdvöskéje, aki legutóbb egy igen decens képet tett közzé magáról, most megint különleges szelfit lőtt.TV + Sztárok--Mi történt Baukó Évával? Megdöbbentő fotót tett közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20150912-mi-tortent-bauko-evaval-megdobbento-fotot-tett-kozze.htmlÉva, aki általában dögös szelfiket oszt meg és ha teheti, a dekoltázsát hangsúlyozza, most egy meglepő képet posztolt nyilvános Instagram oldalára. Nem értjük, mi történhetett vele.TV + Sztárok--Baukó Éva Bárdosi Sándor orra alá tolta csupasz melleithttp://www.life.hu/intim/20150904-bauko-eva-a-tv2-ezek-megorultek-szereploje-bardosi-sandor-birkozo-orra-ala-tolta-csupasz-melleit.htmlEzek tényleg megőrültek! Az egykori valóságshow-hősnő váratlanul rántotta le a bikinifelsőt tetemes kebleiről a műsor forgatásán.IntimOrigoNagy dolgok férnek Baukó Éva szájábahttp://www.life.hu/sztarok/20150904-bauko-eva-az-rtl-klub-ezek-megorultek-cimu-showban-megmutatta-milyen-nagy-dolgok-fernek-a-szajaba.htmlPillecukorral tömte tele a száját az egykori valóságshow-hősnő, aki nem gondolta, hogy ennyi minden elfér lepénylesőjében.TV + Sztárok--Hatalmas dekoltázzsal dörgölőzött Győzikéhez Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20150827-bauko-eva-valosagshow-hosno-mellein-dekoltazsan-gyozike-is-elamult-a-tv2-ezek-megorultek-forgatasan.htmlA két celeb az Ezek megőrültek! forgatásán parádézott együtt, az egykori vaóságshow-sztár pedig mindent bevetett a siker érdekében.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.