Alekosz az Édes Életben tér vissza a képernyőre?

Forrás: facebook/Alkeosz -
TV2 Való Világ Alekosz celeb műsor Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ egykori győztese már egy jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, most azonban az Édes Élet című reality egyik szereplőjeként térne vissza. 

A hírek szerint Alekosz neve merült fel elsőként a műsor készítőinek fejében, ő azonban feltételekhez szabja a szereplést. A celebet utoljára az Összezárva Friderikusszal című műsorban láthattuk, ugyancsak a TV2-n - írja a Bors.

Nagy Alekosz Forrás: facebook/Alkeosz

"Az Édes élet az ősz folyamán vadonatúj részekkel folytatódik a SuperTV2-n, ahol a műsor megújul, de továbbra is szórakoztató tartalommal várja majd a képernyők elé a nézőket. A sztárok felkérése folyamatban van, találgatásokra nem szeretnénk reagálni, de annyit elárulhatunk, nagyon sokan jelentkeznek nálunk, hogy szeretnének szerepelni a műsorban. Amint összeállt a szereplők végleges névsora, be fogjuk jelenteni" - mondta a lap megkeresésére a csatorna.

A Bors természetesen Alekoszt is megkérdezte a dologról, aki azonban elmondása szerint bármilyen silány műsorban nem szívesen szerepelne.

"Bármi is legyen, bármi történjen is, annak a televíziós produkciónak, amelyben én visszatérnék, mindenféleképpen azt a szintet és színvonalat kell hoznia, amelyet Friderikusz Sándor képvisel. Nem hiába gondolkodott rólam, hiszen sem neki, sem a nézőknek, sem magamnak nem okoznék csalódást. Maximálisan kidomborítanám az Alekosz-jelenséget. Egy ilyen adásnak méltó módon kell tükröznie azt, amire Friderikusz Sándor is kiváló érzékkel és előrelátással gondolt" - mesélte a görög szájhős.

Tragédia! Elhunyt Alekosz édesanyja, Vája asszony

Alekoszt súlyos tragédia érte: elhunyt az édesanyja, Vája. Az asszony állítólag nagyon beteg volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.