Galambos Lajos rendőrség Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A feol.hu úgy tudja, kedden reggel a Fejér megyei rendőrök intézkedtek a Komárom-Esztergom megyei Mocsán egy luxusvillában. A hírek szerint Lagzi Lajcsit, vagyis Galambos Lajost, egy nőt és egy fiatalabb férfit vittek el.

A lap kérdésére Kiss Z. Edward a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az alábbi tájékoztatást adta:

"A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozók 2015. szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat. A házkutatás és a kihallgatások jelenleg folyamatban vannak."

Galambos Lajos. Forrás: Redlemon

A Népszabadság korábban azt írta, a zenész mocsai birtokán, a Mocsa Öregtó Kft. közeli telephelyén és a hozzá köthető tatai Boglárka Apartmanparkban illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkantak. A rendőrség akkor házkutatást is tartott: azt mondták, ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás, a gyanú pedig vesztegetés.

Galambos Lajos májusban azt nyilatkozta a lapnak, a plombákat sosem manipulálta és pláne nem vesztegetett meg senkit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.