Minárovits Péter: "Újra szinkronban vagyok önmagammal"

Forrás: Facebook/Minárovits Péter -
szinkron esküvő Minárovits Péter házasság feleség színész anyagi helyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány évvel ezelőtt anyagilag szorult helyzetbe került a híres szinkronszínész, ám ez már csak a múlt: Minárovits Péter újra a régi, és egy hete immár boldog házasember. 

Ahogyan a Life.hu megírta, Minárovits Péter 2013-ban az anyagi csőd szélén állt: munkáit csak hónapos késésekkel fizették ki. Kikapcsolták otthonában a villanyt, számlájára inkasszót tettek, és mivel ételre sem futotta neki, sokszor egy-egy barátja segítségével oldotta meg az étkezést.

Forrás: Facebook/Minárovits Péter

A szinkronszínésznek, aki többek között Spongya Bobnak és az Amerikai Pite Finch-jének kölcsönözte a hangját, mára újra sikerült visszakapaszkodnia, és ismét a réginek érzi magát. Sőt, ha lehet, még ennél is boldogabb: egy hete feleségül vette kedvesét, Barbarát, akivel egy szinkronmunka során találkozott.

Alekosz édesanyjára emlékezik Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20150921-alekosz-edesanyja-a-kozossegi-portalon-bucsuzott-az-elettol-bauko-eva-emlekezik-rola.htmlVV Éva döbbenten értesült barátja, Alekosz édesanyjának haláláról. Vája asszony és közte meglepő volt a hasonlóság, talán ezért is került egykor oly közel a VV nyerteséhez. TV + Sztárok--Majka mindenkit cserbenhagyott?http://www.life.hu/sztarok/20150922-majka-megsem-szerepel-az-operettszinhaz-a-denever-cimu-darabjaban.htmlHiá­ba harangozták be, hogy az ózdi vagány is szerepet kap az Operettszínház új szuperprodukciójában, A denevérben, most úgy fest, Majka mégsem tűnik fel a részeges börtönőr, Frosch bőrébe bújva. TV + SztárokOrigoCsepregi Éva fia hatalmas házibulit rittyent az RTLII-nhttp://www.life.hu/sztarok/20150921-ok-lesznek-az-rtl-klubon-futo-partyzanok-eheti-szereploi.htmlBonifác, Kriszta, Dávid, Anita és Mentős Laci csak arra várnak, hogy a legnagyobb házibulikkal durranthassanak az RTLII képernyőjén. TV + SztárokOrigoÍgy bolondoznak együtt a Trónok harca sztárjai http://www.life.hu/sztarok/20150921-a-tronok-harca-sztarjai-az-emmy-galan-alltak-ossze-egy-kozos-szelfire.htmlElindult a díjátadó szezon, így a következő hónapokban igen pörgős élete lesz a sztároknak. Az első nagyobb esemény a vasárnap este megrendezett Emmy-gála volt, amelyen a Trónok harca stábja rekordszámú, 12 díjat vehetett át. TV + SztárokOrigoFelesége balesete után is mosolyogva állt a közönség elé Szacsvay Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20150921-szacsvay-laszlo-a-szinhazak-ejszakajan-szorakoztatta-a-kozonseget-felesege-balesete-utan.htmlA közönségért mindent megtesz a színművész, aki hetek óta kórházban lévő feleségéért aggódik.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVisszatér az időjárás-jelentéshez Onyutha Judithttp://www.life.hu/sztarok/20150921-onyutha-judit-az-atv-idojosa-lesz-miutan-egy-evig-dolgozott-a-csalad-barat-magazinban.htmlEgy évig dolgozott a köztévé Család-Barát magazinjában, ám a csinos Onyutha Judit most visszatér az időjárás-jelentéshez, amely szerepkörben annak idején az egész ország megismerte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.