Csepregi Éva feltűnik az RTL sorozatában

Forrás: RTL -
Partyzánok RTL II RTL Csepregi Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Partyzánok ma esti adásában feltűnik Csepregi Éva is az RTLII-n!

A bulis zenei reality eheti játékosai között van a Neoton Família dobosa és egyben Csepregi Éva fia, Dávid is. A ma esti partyt a 23 éves srác fogja tartani. Természetesen az előkészületekben édesanyja is segítségére lesz. A beharangozóból már kiderült, Dávidnak a Még nem veszíthetek című Zámbó Jimmy dallal kell készülnie. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

Forrás: RTL

Idén többen haltak meg szelfizés közben, mint cápatámadásbanhttp://www.life.hu/news/20150923-tobben-haltak-meg-szelfi-miatt-mint-capatamadasban-2015ben.htmlTöbben vesztették életüket idén szelfizés közben, mint cápatámadásban: 12 embernek okozta halálát az önfotózás, míg csupán nyolc embert marcangolt halálra a tengeri ragadozó a Mashable amerikai hírportál összesítése szerint. NewsThinkstockHoltan találták az eltűnt békéscsabai fiúthttp://www.life.hu/news/20150922-a-20-eves-bekescsabai-sz-martont-2-hettel-eltunese-utan-holtan-talaltak-meg.html2 héttel eltűnése után megtalálták Sz. Márton holttestét. Az egyetemista fiú az eddigi hírek szerint valószínűleg Pécsre indult Budapestről, halálának oka egyelőre nem ismert. News--Gyászhír Hollywoodból! Elhunyt az első tévés Superman, Jack Larsonhttp://www.life.hu/news/20150921-jack-larson-szinesz-volt-az-elso-teves-superman-101-reszben-jatszott-87-eves-volt.htmlA híres színész 87 éves korában halt meg Los Angeles-i otthonában. NewsOrigoAz öngyilkosságba menekült a kényszerházasság elől a muszlim modellhttp://www.life.hu/news/20150921-nadia-menaz-muszlim-modell-az-ongyilkossagba-menekult-a-kenyszerhazassag-elol.htmlHoltan találták Nadia Menaz muszlim modellt angliai otthonában. A nyomozás eddigi állása szerint a fiatal édesanyát szülei házasságra akarták kényszeríteni egy férfival, ezért a nő önkezével vetett véget életének. NewsOrigoTeljes földfogyatkozás a Holdról - Nem mindennapi felvételhttp://www.life.hu/news/20150921-a-teljes-holdfogyatkozas-igy-festene-a-holdrol-igy-festene.htmlA NASA különleges animációval szemlélteti, hogyan nézne ki, ha a Holdról néznénk végig, ahogyan a Föld teljesen eltakarja a Napot. NewsOrigoKutyabarátság: egy hétig őrizte bajba jutott társát az ebhttp://www.life.hu/news/20150921-egy-kutya-egy-hetig-orizte-bajba-jutott-tarsat.htmlAz egész világot bejárta már annak a két kutyának a története, akikre egy hét távollét után találtak rá az állatvédők.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.