Bangó Margit: "Felakasztotta magát az apám"

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu -
öngyilkos terhesség házasság öngyilkosság férj Bangó Margit édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű, Kossuth-díjas énekesnő életének egyik legboldogabb időszakaként emlékszik vissza első férjére, és tőle született lányára, Marikára. Édesapja azonban már kevésbé örült annak, hogy lánya házasságon kívül hozta világra gyermekét.

Bangó Margit hazánk egyik legsikeresebb előadóművésze, tehetségét számtalan díjjal és elismeréssel jutalmazták, mi több, a CNN legutóbb Magyarország Aretha Franklinjének nevezte őt.

Forrás: Schmidt Barbara/Life.hu

Bár a Kossuth-díjjal is kitüntetett énekesnő karrierje a mai napig szárnyal, sajnos magánéletéről mindez már nem mondható el. Bangó Margit a Hot! magazinnak adott interjújában beszélt édesapjáról, aki annyira szégyenteljesnek élte meg lánya házasságon kívüli teherbeesését, hogy önkezével akart végezni magával.

Szörnyű tragédia: felakasztotta magát a 12 éves kislányhttp://www.life.hu/news/20150828-szornyu-tragedia-felakasztotta-magat-a-12-eves-kislany-nem-tudta-feldolgozni-edesanyja-halalat.htmlSokkoló hír járta ma be a világsajtót: egy 12 éves kislány nem tudta feldolgozni édesanyja halálát. Úgy gondolta, az az egyetlen megoldás, ha követi őt a halálba.NewsOrigoBulvárrap: "Bangó Margit lánya a volt férje párja"http://www.life.hu/sztarok/20150915-bulvarrap-hegyi-rolival-a-heti-sztarhirekrol.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten is úgy elrappeli neked a hét legfontosabb sztárhíreit, hogy semmiről sem maradsz le.TV + SztárokOrigoKis híján tragédia történt a Győri Nemzeti Színházban - Júdás megformálója majdnem felakasztotta magáthttp://www.life.hu/kult/20150302-kis-hijan-tragedia-tortent-a-gyori-nemzeti-szinhazban-judas-megformaloja-sandor-peter-majdnem.htmlBaleset történt a Győri Nemzeti Színházban. A Jézus Krisztus szupersztár egyik leglátványosabb jelenetében – mikor Júdás felakasztja magát egy toronyban – Sándor Péter elvétette a mozdulatot és fulladozni kezdett.KultOrigoBangó Margit: "Fejjel betörtem a szélvédőt"http://www.life.hu/sztarok/20150907-bango-margit-csaladi-problemak-miatt-szenvedett-sulyos-autobalesetet.htmlA Kossuth-díjas énekesnő néhány nappal ezelőtt szenvedett súlyos balesetet, amikor az autójuk hátulról belerohant egy kamionba. Bangó Margit az ütközés pillanatairól beszélt.TV + SztárokOrigoÖngyilkos lett Kelemen Anna szerelme - felakasztotta magáthttp://www.life.hu/csalad/20141028-kelemen-anna-konyveben-ir-arrol-hogy-teherbe-esett-baratjabol-majd-elvetette-es-a-parja.htmlKelemen Anna, mindenki Annácskája könyvében mesélte el élete szörnyű tragédiáját.CsaládOrigoTetőfokára hágtak az indulatok Bangó Margit családjában - Unokája a Facebookon tálalt kihttp://www.life.hu/sztarok/20150901-bango-margit-enekesno-negy-eve-nem-beszel-lanyaval-most-unokaja-tina-azt-is-elarulta-miert-veszett.htmlBangó Margit unokája, Tina kitálalt a Facebookon, ahol megdöbbentő kijelentést tett: állítólag szülei nagyanyja halálát várják.TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.