forgatás színész Rowan Atkinson világsztár Andy Vajna lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan három hete tartózkodik nálunk a világhírű brit komikus, Rowan Atkinson, ám arról, hogy hol lakik, több információ is napvilágot látott. 

A Blikk szerint Vajna a Gellért-hegyi ingatlanában szállásolta el a világsztárt, aki még szeptember elején érkezett hazánkba, egy forgatás keretein belül. A színész Maigret felügyelőt alakítja két Magyarországon készülő brit televíziós produkcióban. A sztárt állítólag több környékbeli szomszéd is látta az utcákban sétálgatni, és egy elegáns autóval közlekedni.

Fotó: Valuska Gábor

A lap megkereste Andy Vajnát is az ügyben, aki a sajtósán keresztül cáfolta, hogy nála lakna a hollywoodi komikus. Mr.Bean még egy ideig biztosan a fővárosban tartózkodik majd, hiszen az egyik brit kereskedelmi televízió két filmjét is nálunk forgatják, melyekben Atkinson játssza a főszerepet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.