Óriási melle lett Baby Gabinak

Forrás: TV2 -
mell Zalatnay Sarolta lufi Sztárban sztár Baby Gabi éneklés kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cini méretű keblei nőttek az énekesnőnek, ami nem véletlen, hiszen őt fogja alakítani a TV2 Sztárban Sztár című műsorában.

Leesett az álla Zalatnay Cininek, amikor meglátta, hogy lufiból mekkora kebleket csináltak Gabinak, aki az ő egyik népszerű dalával örvendezteti meg a nagyérdeműt vasárnap este – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Csal a fotó! A saját szememmel láttam, élőben Cininek nincs akkora. Izgalmas lesz vasárnap, amikor megkapom az eredetit. Nekem sosem voltak kifejezetten nagy melleim” – mondta nevetve Baby Gabi.

Nemcsak a külseje megformálásában, hanem az éneklésben is segítséget nyújtott Gabinak az énekesnő. „Örültem, hogy az ő dalát kaptam, és pont ezt, ami olyan fülbemászó, hogy már mindenki énekelte legalább egyszer életében. Jobbat nem is álmodhatnék! Cini nagyon édes volt, sokat segített, és így biztatott: »Nyugi, marha jó leszel, nem lesz gond!«” – mesélte Gabi.

Bereczki Zoltán: "Nagyon erős lesz a Sztárban sztár mezőnye"

Bereczki Zoltán a Sztárban sztár harmadik évadának zsűritagja lesz, ahogy Havas Henrik is. Az énekes elárulta, nagyon erős lesz az idei mezőny. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.