Férfi celebek a női testről! Elképesztő sötétség a témában - Videó!

női test celeb celebek menopauza progeszteron férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazai férfi celebjeinket kérdeztük, vajon mennyire ismerik a női testet? Mi az a menopauza? És mit lehet tudni a progeszteronról? Egy biztos: Győrfi Pálon kívül mindenki sötétben tapogatózik. Elképesztő videó, döbbenetes válaszok. 

Győzikére és Berki Krisztiánra nem tart igényt az Édes Élethttp://www.life.hu/sztarok/20150926-gyozikere-es-berki-krisztianra-nem-tart-igenyt-tovabb-az-edes-elet.htmlÚj sztárokkal erősít az Édes élet. A nézők által két leginkább kedvelt showman viszont úgy tűnik, nem tér vissza a SuperTV2 képernyőjére, a következő évadban ugyanis sem Gáspár Győző, sem Berki Krisz­tián nem szerepel majd. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huHosszú évekre rács mögé kerülhet Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20150926-hosszu-evekre-akar-tizenhat-evre-is-racs-moge-kerulhet-lagzi-lajcsi.htmlJelen állás szerint igen rosszak a kilátásai a csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezett, 30 milliós kárt okozó lopással és vesztegetéssel gyanúsított Galambos Lajosnak - írja a Bors.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVendégségbe hívták Erdőhegyi Brigittát, végül főznie kellett http://www.life.hu/sztarok/20150910-vendegsegbe-hivtak-erdohegyi-brigittat-vegul-kotenyt-kapott-a-nyakaba-es-foznie-kellett.htmlErdőhegyi Brigitta főzőtudománya azóta legendás, amióta a Hal a tortán című műsorban élőben bemutatta, mennyire idegen tőle a konyha. Az énekesnő azóta rettegett attól, hogy újból kamerák előtt köt ki a nem létező főzőtudományával. TV + SztárokOrigoKatie Holmes kislánya igazi művész – Festékszóróval alkot az anyukájának http://www.life.hu/sztarok/20150907-katie-holmes-kislanya-suri-cruise-igazi-muvesz-festekszoroval-alkot-az-anyukajanak.htmlNagyon ritkán láthatunk fotókat Kati Holmes és Tom Cruise közös gyermekéről, a kis Suriról. Ezúttal azonban édesanyja kivételt tett, és közelről vehetjük szemügyre a sztárcsemetét. TV + Sztárok--Koltai Róbert: "A legjobb sztori kimaradt a műsorból"http://www.life.hu/sztarok/20150903-koltai-robert-fabry-show-adasanak-kimaradt-jelenetei.htmlKoltai Róbert remek sztorikkal szórakoztatja a nézőket a Fábry-show csütörtöki adásában. Az általa egyik legjobbnak ítélt sztori végül kimaradt, de a Life.hu olvasóival most megosztotta.TV + SztárokOrigoKárpáti Rebekát nem érdeklik a pasikhttp://www.life.hu/sztarok/20150903-karpati-rebekat-nem-erdeklik-a-pasik-mert-a-karrierjere-koncentral.htmlHanyagolta a pasizást idén nyáron Kárpáti Rebeka. A Jóban Rosszban sztárját jelenleg leköti a munka, a népszerű sorozatból egész júliusban dupla részeket forgattak. Emellett azért a pihenésre is szakított időt, barátnőivel többnyire egy-két napos kikapcsolódással töltötte a szabadidejét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.