Győzikére és Berki Krisztiánra nem tart igényt az Édes Élet

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Gáspár Győző produkció Győzike Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új sztárokkal erősít az Édes élet. A nézők által két leginkább kedvelt showman viszont úgy tűnik, nem tér vissza a SuperTV2 képernyőjére, a következő évadban ugyanis sem Gáspár Győző, sem Berki Krisz­tián nem szerepel majd. 

A Blikk értesülései szerint helyettük Emilio, Kis Grófo, Fresh Andi és Wellhello kerül képernyőre. "Sajnos igaz a hír, minket valóban nem kértek fel a folytatásra. Érzem én, hogy egyre inkább a fiatalok kapnak teret, de nálam és az öcsémnél viccesebb showman nincs a világon.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Azt gondolom, számtalan sztárnak adtunk kenyeret a kezébe. Ezt a műfajt én kezdtem el Magyarországon, akkor ők csak röhögtek rajtam, most meg, aki csak teheti, bekameráztatja az egész életét. Közel sem olyan könnyű műfaj ez, mint ahogy gondolják, de persze sok sikert kívánok mindenkinek" – mondta Gáspár Győző a napilapnak, akinek szavaiból kiérezhető volt a csalódottság.

Hosszú évekre rács mögé kerülhet Lagzi Lajcsihttp://www.life.hu/sztarok/20150926-hosszu-evekre-akar-tizenhat-evre-is-racs-moge-kerulhet-lagzi-lajcsi.htmlJelen állás szerint igen rosszak a kilátásai a csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezett, 30 milliós kárt okozó lopással és vesztegetéssel gyanúsított Galambos Lajosnak - írja a Bors.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPuskás Peti és Zséda egy konyhában http://www.life.hu/sztarok/20150924-puskas-peti-es-zseda-egyutt-foztek-egy-haleteleket-nepszerusito-sajtotajekoztaton.htmlMit keres egy konyhában Zséda és Puskás Peti? És miért van ott annyi hal? A videóból minden kiderül. TV + Sztárok--Hajdú Steve is beleveti magát a gasztronómiábahttp://www.life.hu/sztarok/20150911-hajdu-steve-is-beleveti-magat-a-gasztronomiaba.htmlA Heti Hetes sztárja, Hajdú Steve mindig is szerette a kihívásokat, így nem túl meglepő, hogy megint talált magának valami újat.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huÍgy parodizálja az Irigy Hónaljmirigy a Wellhello legnagyobb slágerét http://www.life.hu/sztarok/20150907-igy-parodizalja-az-irigy-honaljmirigy-a-wellhello-legnagyobb-slageret-a-rakpart-cimu-szamot.htmlKeményen kapja az ívet Fluor Tomi és Diaz az Irigy Hónaljmirigy legújabb paródiájában, ahol a fiúk legnépszerűbb slágerét, a Rakpartot vették célkeresztbe. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huKoltai Róbert: "A legjobb sztori kimaradt a műsorból"http://www.life.hu/sztarok/20150903-koltai-robert-fabry-show-adasanak-kimaradt-jelenetei.htmlKoltai Róbert remek sztorikkal szórakoztatja a nézőket a Fábry-show csütörtöki adásában. Az általa egyik legjobbnak ítélt sztori végül kimaradt, de a Life.hu olvasóival most megosztotta.TV + SztárokOrigoTom Hanks fia teljesen felszívódott – már keresik!http://www.life.hu/sztarok/20150902-tom-hanks-fia-chet-eltunt-a-nyilvanossag-elol-apja-mar-magannyomozoval-keresteti.htmlA 25 éves Chet Hanks a saját Instagram oldalára töltött fel egy fotót, amelyen az olvasható, hogy mostantól távol tartja magát a különböző közösségi portáloktól. Így is tett, és egy hónapja nem adott életjelet magáról.TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.