Galambos Lajos (zenész) vallomás Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, Galambos Lajos minden szabadidejében a vallomástételre készül, és jegyzetel, ugyanis hamarosan vallomást tesz a nyomozóknak.

"Ügyfelem úgy döntött, hogy a nyomozó hatóság előtt részletes vallomást kíván tenni. Erre a felkészülést meg is kezdte, így napokon belül sor kerülhet a folytatólagos kihallgatására" - nyilatkozta a Blikknek dr. Berényi András ügyvéd, aki hozzátette:

Lajcsit nem viselik meg a bv.-körülmények, sőt elégedett a bánásmóddal, illetve az ellátással.

Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) a Budaörsi Járásbíróságon 2015. szeptember 24-én Fotó: Szabó Gábor - Origo

A hírek szerint a zenész minden szabadidejében a vallomástételre készül, és jegyzetel, illetve az ügyvédjén keresztül próbálja az otthoni dolgokat is igazgatni.

Magyar hírességek, akik megjárták a börtönt

Lagzi Lajcsi áramlopási ügyére csütörtökön pont kerül. Az Origo cikke szerint vezetőszáron kísérték a Budaörsi Járásbíróságra Lajcsit, akit az ügyészség lopással és vesztegetéssel gyanúsít. Még az is elképzelhető, hogy rács mögé kerül a dáridózás koronázatlan királya. Ennek kapcsán összegyűjtöttük azokat a hazai hírességeket, akik már megjárták a börtönt. A Life.hu cikkét itt olvashatod.

Korábban iratokat, számítógépeket is magukkal vittek a rendőrök Lagzi Lajcsi ingatlanjaiból, és a szomszédokat is kihallgatták - írta az Origo.

Galambos Lajos, az ingatlanmogul

Hosszú út vezetett a soroksári ének-zenei általános iskolából a székesfehérvári rendőrkapitányság fogdájába - Lajcsi végigjárta a szamárlétrát, hogy a csúcsra érve kis hazánk egyik legismertebb zenésze, műsorvezetője legyen. A Dáridó adásai milliókat ültettek le hetente a tévé elé, az utóbbi napokban mégsem Galambos Lajos zenei karrierje foglalkoztatja a közvéleményt. Lajcsi ugyanis nem csak zenészként és producerként tevékenykedett, hanem dörzsölt üzletemberként is. A Life.hu cikkét itt olvashatod.

Ahogy arról a Life.hu beszámolt, Lagzi Lajcsi szeptember 24-én került előzetes letartóztatásba. A gyanú szerint a zenész és két társa öt év alatt 3,5-30 millió forintnyi kárt okozott a közműszolgáltatóknak azzal, hogy nem fizetett a használt közüzemi szolgáltatásért.

Íme, Lagzi Lajcsi elképesztő luxusotthona

Mikor a Hal a tortán stábja Lagzi Lajcsinál járt, a mulatóssztár körbevezette őket, és megmutatta a csoda szép lakást, amelyben feleségével és gyerekeikkel éltek.

Ebben a fényűző házban élt tehát az előzetes letartóztatásba helyezett Galambos Lajos és családja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.