Pharrell Williams választás Adam Levine mentor tehetségkutató Amerika The Voice Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes bevallotta: első körben nem Adam Levine-t szerette volna mentorául, azonban az utolsó pillanatban meggondolta magát. Most azt is elárulta, miért. 

Végre nyilvánossá vált az a videó, amire azóta várunk, hogy kiderült: Király Viktor elindult az amerikai tehetségkutatóban. A hibátlan előadás teljesen lenyűgözte a zsűrit. Viktor pedig Adam Levine-t választotta a mentorának, most pedig petofilive.hu-n, Buda Marcinak azt is elárulta, miért.

Forrás: Facebook/Király Viktor

"Pharrell Williams lett volna egyértelműen a választásom, de Adam Lavine konkrétan 20 percen keresztül beszélt, amire a műsorvezető szerint még nem volt példa. Annyira jókat mondott rólam, annyira bíztatott, hogy végigvisz a versenyben és utána is gondolkodik, hogyan tudna foglalkozni velem... meggyőzött, őt választottam" – mondta Viktor, aki bevallotta, hogy nagy rajongója Adamnak, mert jól keveri a rockot a poppal.

Ezért szakított kedvesével Király Viktor

„Sokáig voltunk együtt, de őszintén szólva már nagyjából másfél éve nem működött olyan jól a kapcsolatunk, mint korábban" – mondta Viktor, a további részletekért olvasd el a Life.hu cikkét.
Győzike megdöbbentő bejelentést tett http://www.life.hu/sztarok/20150930-gyozike-megdobbento-bejelentest-tett-ujra-osszeall-a-romantic-egyuttes.htmlHa minden igaz, Győzike újra színpadra fog állni, méghozzá nem is akárhogy! Újra összeáll ugyanis régi zenekara, a Romantic. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKirály Viktor megnyerheti az amerikai The Voice-t – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20150930-kiraly-viktor-adam-levine-szerint-megnyerheti-az-amerikai-the-voice-tehetsegkutatot.htmlVégre nyilvánossá vált az a videó, amire azóta várunk, hogy kiderült: Király Viktor elindult az amerikai tehetségkutatóban. TV + SztárokOrigo"Nagyon óvom a magánéletemet" - Tóth Gabi és Trap kapitány hétköznapi életet élnekhttp://www.life.hu/sztarok/20150929-toth-gabi-hetkoznapi-eletet-el-zold-arcu-szerelmevel-trap-kapitannyal.htmlSzeptemberben derült fény arra, hogy Tóth Gabi és a Tha Shudras együttes frontembere,Trap kapitány mégis csak egy párt alkotnak. Vajon sikerül a két ismert embernek hétköznapi életet élni? TV + SztárokOrigoKulcsár Edina reagált az őt ért negatív kommentekrehttp://www.life.hu/sztarok/20150929-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-aktiv-musorvezetoje-lett-es-reagalt-az-ot-ert-negativ.htmlA szépségkirálynő alig kezdte meg műsorvezetői munkáját a TV2 Aktív adásában, máris elindult a kommentháború. Edina intelligensen reagált az őt ért vádakra. TV + Sztárok--Friss hírek: Lagzi Lajcsi jól viseli az előzetesthttp://www.life.hu/sztarok/20150929-lagzi-lajcsi-jol-viseli-az-elozetest.htmlEgyes hírek szerint Lagzi Lajcsi cellatársát erőszakos bűncselekmény elkövetésével vádolják. Berényi András, Lajcsi ügyvédje cáfolta a vádakat. TV + Sztárok--Lilu már elkezdte a karácsonyi készülődést? http://www.life.hu/sztarok/20150929-lilu-mar-alig-varja-a-karacsonyt-most-pedig-talalkozott-a-mikulassal.htmlBár még két hónap van hátra a szeretet ünnepéig, az RTL Klub dögös műsorvezetője már most karácsonyi lázban ég. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.