párkereső műsor Istenes Bence társkereső műsor Vigyél el!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton búcsúzik a Vigyél el! első szériája az RTL Klubon. Istenes Bence randishow-jában a múlt héten összejött álompárok cupido beach-i randijait is láthatjátok a szombati adásban. Képek először a Life.hu-n!

Attila boldogan választotta ki Nikát a harminc lány közül. „Abszolút bejött a csajszi küllemre, és szerintem aranyos a kisugárzása is, úgyhogy nem lesz baj” – mondta a fodrász fiú. „Attilában az tetszett meg, hogy izmos, nagyon erős karja van, és mégis pocakos” – viccelődött választottja, aki alig várta a következő találkozást.

Forrás: RTL

Ernest Ildi mellet voksolt, pedig bőven maradtok lányok versenyben a harmadik kör után is. „Szerintem azért illünk össze az Ildivel, mert a komoly külső egy őrült belsőt takar” – állapította meg az első benyomás alapján a srác. Ildi lelkesen tette hozzá, „szerintem minden bizonnyal egy álompár leszünk.”

Forrás: RTL

Kati mázlista, hogy nem nőtt nagyon magasra. „Katiban a magassága tetszik, mert hogy nincs. Nekem nagyon fontos, hogy egy lány nálam alacsonyabb legyen” – mesélte Zsolt. Kati alig talált szavakat örömében, akit Zsolt extra produkciója teljesen elvarázsolt. „A produkció után fel kellet mosni. Egy pasi, aki tud táncolni…”

Forrás: RTL

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.