Gáspár Győző Gáspár Evelin Porsche
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Látszik a cipődön, hogy edzel" – kommentelte valaki Gáspár Evelin legfrissebb fotója alá. A lány a minap kiakadt azon, hogy talán feleslegesen fogyott le, és ezért gyűlöli is magát, szerintünk azonban csodásan fest. Legutóbbi fotója is erről árulkodik. 

Evelin szép, vékony, és ezen a csodás szombati napon úgy döntött, visszatér régen látott verdájához, és elviszi egy körre. És ha már így tett, ki is posztolta a járgányt az Instagramra:

Forrás: Instagram/evelingaspar

Bikiniben pózol Gáspár Evelin

Előszeretettel tölt fel magáról közösségi oldalaira fotókat Gáspár Evelin. Nem is kell rejtegetnie csodás alakját, hiszen nincs oka panaszra. Lesd meg őt fürdőruciban is!
Gáspár Evelin: "Kodály írta a Liszt-rapszódiákat"http://www.life.hu/sztarok/20150924-gaspar-evelin-szerint-kodaly-zoltan-irta-a-liszt-rapszodiakat.html"Liszt Ferenc nem írhatott magáról" - így indokolta válaszát Gáspár Evelin, miután válaszolt az Ezek megőrültek! című vetélkedőn feltett kérdésre. TV + Sztárok--A Facebookon esett neki Gáspár Evelin az apjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150924-gaspar-evelin-kiakadt-gaspar-gyozo-facebook-bejegyzesen.htmlKülönös fotót posztolt lánya Facebook-oldalára Gáspár Győző. Evelin nem tartja sem viccesnek, sem kedvesnek a dolgot. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin: "Béna család vagyunk, nem tuduk futni és nagydarabok is vagyunk"http://www.life.hu/sztarok/20150922-gaspar-evelin-hat-mi-egy-ilyen-kis-bena-csalad-vagyunk-tv2-ezek-megorultek-adasaban.html"Gabo akarsz kenni?" - kérdezték az Ezek megőrültek műsorvezetői, majd miután Evelin figyelmeztette csapattársát, hogy az arcára nem kér a vazelinnektárból, Győzi lánya útnak indult az embertekén... TV + SztárokOrigo"Vetődtem a vazelinnel" - Bálnának érzi magát Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20150922-gaspar-evelin-balnanak-erezte-magat-az-ezek-megorultek-cimu-musorban.htmlEvelin a TV2 Ezek megőrültek! című műsorában szerepelt – nem sok sikerrel.TV + Sztárok--Hoppá! Izzik a levegő Gáspár Evelin és Pumped Gabo közötthttp://www.life.hu/sztarok/20150921-a-tv2-ezek-megorultek-musorban-izzik-a-levego-gaspar-evelin-es-pumped-gabo-kozott.htmlA TV2 Ezek megőrültek! című műsorában, a Csíkos bálnák csapatában találkozott egymással Gáspár Evelin és Pumped Gabo. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huFiatal és bájos: Így festett Gáspár Evelin a tablófotójánhttp://www.life.hu/sztarok/20150918-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-igy-nezett-ki-a-tablofotojan.htmlGyőzike nagyobbik lánya igazán aktív nyilvános közösségi oldalán. Ráadásul nem csak mostanában, de már évekkel ezelőtt is szorgosan termelte a jobbnál jobb fotókat az Instagramra.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.