Idén nem utaznak Thaiföldre Bódiék - "Nincs rá költségvetés"

Forrás: Facebook/Bódi Margó -
Thaiföld Bódi Guszti utazás wellness Bódi Margó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Thaiföldön tölti a téli időszakot többnyire a Bódi házaspár. Margó és Guszti most azonban elárulták, idén nem utaznak el. 

"Ebben az évben most nem megyünk. Azt mondta a Guszti, hogy most egy kicsit pihenjünk, mert nincs rá költségvetés" – mondta Margó és hozzátette, idén inkább a belföldi wellness szállodákat látogatják gyakrabban. "Amióta infarktust kaptam, másképp gondolkozom, több időt szánunk pihenésre" - tette hozzá Guszti.

"Rékasi nem a balesete miatt távozik a képernyőről"http://www.life.hu/sztarok/20151003-rekasi-nem-a-balesete-miatt-tavozik-a-kepernyorol-nyilatkozta-rozgonyi-adam-a-baratok-kozt-producere.htmlReabilitációra megy Rékasi Károly. A színész orvosa tanácsára egyelőre sem a Barátok köztben nem forgat és színpadra sem áll. Erről a minap ő maga mesélt a Fókuszban. TV + Sztárok--A Grease producere nyilatkozott: "Tökéletesen megbízom Gesztesi Károlyban"http://www.life.hu/sztarok/20151003-a-grease-producere-horvath-csaba-megbizik-gesztesi-karolyban.htmlA minap olyan hírek láttak napvilágot, hogy Gesztesi Károlyt hazaküldték a Grease próbájáról. A darab producere most megszólalt és elárulta, soha, semmi problémája nem volt a színésszel. TV + Sztárok--Kamerák előtt békült az egykori két jóbarát Friderikusz Sándor és Varnus Xavérhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-kamerak-elott-az-osszezarva-friderikusszal-mmusorban-bekult-az-egykori-ket-jobarat-friderikusz.htmlBár közel 30 éve jó barátok, 10 éve nem is találkozott egymással Friderikusz Sándor és Varnus Xavér. Most azonban az orgonaművész lesz az Összezárva Friderikusszal című műsor vendége, és az is kiderül, mi volt a hosszű mosolyszünet oka. TV + SztárokOrigoBúcsúzik a Vigyél el! első szériájahttp://www.life.hu/sztarok/20151002-bucsuzik-a-vigyel-el-elso-szeriaja.htmlSzombaton búcsúzik a Vigyél el! első szériája az RTL Klubon. Istenes Bence randishow-jában a múlt héten összejött álompárok cupido beach-i randijait is láthatjátok a szombati adásban. Képek először a Life.hu-n! TV + Sztárok--Napi Horror! Zombivá változott Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20151002-cinthya-dictator-fotoslany-varga-viktor-exbaratnoje-felelmetes-zombiva-valtozott-es-ijeszto-fotot.htmlA fotóslányra rá sem ismerni azon az ijesztő fotón, amin kiakadt szemekkel úgy néz ki, mint egy halálból ébredt zombilány. TV + Sztárok--A bombázó Erős Antónia ma 45 éveshttp://www.life.hu/sztarok/20151002-eros-antonia-az-rtl-klub-hiradosa-ma-unnepli-negyvenotodik-szuletesnapjat-es-meg-mindig-nagyon-dogos.htmlA gyönyörű híradóson nem az idő, még mindig olyan dögös, mint egy húszéves lány. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.