Előre szólunk! Tóth Gabi sokkolni fog ma este a Sztárban sztárban

Forrás: Instagram/tothgabi -
Tóth Gabi szexi Sztárban sztár Britney Spears
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha van tökéletes átalakulás, akkor ennek Tóth Gabi a nagymestere. Sikerült meglesnünk az énekesnőt, miközben arra készült, hogy Britney Spears bőrébe bújjon. 

Tóth Gabi nagyot fog alakítani, ennyit előre elárulhatunk. A szexis szőke dívát, Britney Spearst fogja alakítani a Sztárban sztár színpadán vasárnap este. Vajon sikerülni fog a szőke énekesnő nyávogását is élethűen átadnia?

Britney távol áll tőlem, sohasem voltam ez a nyávogó cicalány. De éppen erről szól a műsor, minél több olyan karaktert személyesítsünk meg, aki nem biztos, hogy kompatibilis a mi személyiségünkkel. Szeretem a kihívásokat, igyekszem alkalmazkodni és britney-sen viselkedni. A nyávogáshoz nagyon el kell változtatnom a hangom, magasabbra. Ez elég nehéz lesz, hisz alapból mély, rekedtes énekhangom van. De létezik egy speciális technika ennek a tökéletes elsajátítására, amiben a Sztárban sztár énektanárnője sokat segít. Elárulom, már elég jól megy a nyávogás!" – nevetett Gabi, aki kék szemére barna kontaktlencsét kapott.

Gabi már az első adásban is sokkolt Bruno Mars-ként, hihetelen energiabombaként robbant a színpadon. Itt, az adás után Gáspár Lacival. Forrás: Instagram/tothgabi

„Nem túl kényelmes a kontaktlencse, mert a pupillámba belemegy a barna rész, és homályosan látok vele, de meg lehet szokni. Jól sikerül a sminkem, tetszik, amit látok, ha tükörbe nézek. Bízom benne, hogy fel fogom robbantani a képernyőt, és ehhez nem csak a dögös külsőm fog hozzájárulni. Nem lesz könnyű feladatom. Elég kemény tánccal készülök, és mindeközben olyan hangon kell énekelnem, ami nem az enyém.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.