Csodás produkciója ellenére kiesett a Sztárban sztárból Bebe

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
TV2 Sztárban sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg nagyszerű produkciót láthattunk a TV2 Sztárban sztár című műsorának második adásában. Egy valakinek persze most is búcsúznia kellett.

Tom Jones-t alakította, és tényleg odatette magát, a nézők és a zsűri szavazatai alapján azonban véget ért a műsor Bebe számára:

Peter Srámek túlszolizott Delhusa Gjon letthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-peter-sramek-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-tulszolizott-delhusa-gjon-lett.htmlEmbert próbáló feladatot kapott az énekes a Sztárban sztár adásában, akit aztán Majka próbált meg kellemetlen helyzetbe hozni az értékelésnél. TV + Sztárok--Helyke cickók, gyantázott láb: Szőke diszkókirálynővé vált Csonka Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20151004-csonka-andras-szoke-diszkokiralynove-valtozott-a-sztarban-sztarban.htmlA Life.hu sztárszerzője igazán különleges produkciót adott elő vasárnap este a TV2 Sztárban sztár című műsorának második alkalmával. És még azt is hagyta, hogy legyantázzák a lábát. TV + Sztárok--Csobot Adél Angela Merkellé öregedett a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151004-csobot-adel-enekesno-eveket-oregedett-a-tv2-sztraban-sztar-adasban-amikor-aradszky-laszlo-borebe.htmlA mosolygós énekesnő a Sztrában sztár adásában hatalmas átváltozáson ment át. Kicsit Angela Merkelesre vette a figurát.TV + Sztárok--A texasi tehénszag is átjött: Ki volt ez a grimaszoló szőkeség a Sztárban sztár színpadán?http://www.life.hu/sztarok/20151004-racz-gergo-kicsit-sejpitos-de-aranyos-es-szorakoztato-produkciot-nyujtott-racz-gergo.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorában Rácz Gergő kollégája, Biga bőrébe bújt. És jól is elhúzta a nótáját... TV + Sztárok--Varga Győző majdnem megríkatta Havas Henriket a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151004-varga-gyozo-a-tv2-sztraban-sztar-adasaban-majdnem-megsiratta-havas-henrik-zsuritagot.htmlAz Irigy hónaljmirigy tagja, Takáts Tamás bőrében brillírozott a Sztárban sztárban és produkciójától meghatódott a zsűritag. TV + SztárokWow! Überszexi Britney Spearsként villant Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20151004-uberszexi-britney-spearskent-villogott-toth-gabi-elkepeszto-produkciot-nyujtott.html"Fejbe vág a seggem" - vezette fel produkcióját Tóth Gabi már a kisfilmbjében. A mérgező hangú csókkirálynő előadása nem volt semmi. Sőt! Havas Henrik nyelve is összeakadt tőle! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.