Lagzi Lajcsi neje: "Teljes mértékben hiszek a férjem ártatlanságában"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
ártatlanság Galambos Lajos Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt mondta Lagzi Lajcsi felesége, aki legutóbbi interjúja során többször elsírta magát.

"Ez a tizenkét nap maga volt a rémálom" - mondta Galambos Lajos, művésznevén Lagzi Lajcsi felesége, Galambos Boglárka a TV2 Tények című műsorában. A nő telefonon nyilatkozott a hírműsornak, a felvétel során pedig többször elsírta magát - írja cikkében az Origo.

Galambos Lajos (Lagzi Ljacsi) a Budaörsi Járásbíróságon 2015 szeptember 24-én. Fotó: Szabó Gábor - Origo

Azt is elmondta, hogy hisz férje ártatlanságában.

Letartóztatásuk körülményeiről azt mondta, hogy először három napot Székesfehérváron töltöttek, fogdában. "A körülményekhez képest nagyon emberségesen bántak velünk" - nyilatkozta. Ezután vitték őket a Budaörsi Járásbíróságra, ahol előzetes letartóztatásba helyezték őket.

"A bírónő felolvasott egy olyan ítéletet, amivel kapcsolatban az embernek olyan volt az érzése, mintha ez egy előre megkomponált, és egy előre lejátszott ítélet lett volna. Nem engedtek minket ki, hanem további egy hónapra elküldtek a székesfehérvári börtönbe" - állította az előzetes letartóztatásával kapcsolatban Galambos Boglárka.

Galambos Lajost felesége a Budaörsi Járásbíróságon 2015. szeptember 24-én. Fotó: Szabó Gábor - Origo

A nőt pénteken szabadon engedték, megszüntették az előzetes letartóztatását. A Budapest Környéki Törvényszék indoklása szerint Galambos Boglárka esetében hiányzik a szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekmény megalapozott gyanúja. Az ügyben érintett Galambos Lajos zenész és a harmadik gyanúsított esetében helybenhagyták az elsőfokú bíróság végzését,

így ők előzetesben maradtak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.