Molnár Anikó megmutatta, hogy milyen vékony lett – Fotó!

séta betegség diéta Nagy Ő fogyás Molnár Anikó Duna-part fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Nagy Ő a Duna-parton töltötte a vasárnap délutánt, ahol remek hangulatú fotón mutatta meg fogyókúrája eredményét.

Molnár Anikó bomba formában van, ez pedig annak köszönhető, hogy kiderült, hogy önsörfőző- szindrómában szenved, emiatt pedig drasztikus diétába kezdett. Az eredmény mínusz 17 kiló, és egy új élet kezdete, amiben Anikó energikus, és csak úgy olvadnak le róla a kilók. Íme, a ma készült őszi kép, amely mellett mi sem tudtunk elmenni szó nélkül, hiszen egyértelmű, hogy a fogyókúra sikeres volt.

Molnár Anikó Forrás: Facebook/Molnár Anikó
Előre szólunk! Tóth Gabi sokkolni fog ma este a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-toth-gabi-sokkolni-fog-a-sztarban-sztar-szinpadan-nagyon-hasonlit-britney-spearsre.htmlHa van tökéletes átalakulás, akkor ennek Tóth Gabi a nagymestere. Sikerült meglesnünk az énekesnőt, miközben arra készült, hogy Britney Spears bőrébe bújjon. TV + Sztárok--Sarka Kata gipszben szelfizett: Mi történhetett vele?http://www.life.hu/sztarok/20151004-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-gipszben-szelfizett-mert-zuzodas-erte-a-kezet-amikor-elesett.htmlA vasárnapi ebéd mellől jelentkezett be Hajdú Péter felesége, aki éppen kislányával, Noncsival falatozott. A fotón az is látszik, hogy Kata keze gipszben van. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi neje: "Teljes mértékben hiszek a férjem ártatlanságában"http://www.life.hu/sztarok/20151004-lagzi-lajcsi-szabadon-engedett-neje-boglarka-teljes-mertekben-hisz-a-ferjem-artatlansagaban.htmlEzt mondta Lagzi Lajcsi felesége, aki legutóbbi interjúja során többször elsírta magát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLagzi Lajcsi neje: "Teljes mértékben hiszek a férjem ártatlanságában"http://www.life.hu/sztarok/20151004-lagzi-lajcsi-szabadon-engedett-neje-boglarka-teljes-mertekben-hisz-a-ferjem-artatlansagaban.htmlEzt mondta Lagzi Lajcsi felesége, aki legutóbbi interjúja során többször elsírta magát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHoppá! Brad Pitt-tel pózoltak az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20151004-marci-gabi-es-lali-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploi-brad-pittel-pozoltak.htmlMarci, Gabi és Lali Brad Pitt mellé csapódott. Büszkén osztották meg a menő fotót közösségi oldalukon.TV + SztárokOrigoBódi Sylvi ingben és bokaláncban: A szépség a Kanári-szigetekről üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20151003-bodi-sylvi-modell-ingben-es-bokalancban-a-kanari-szigetekrol-uzent-kovetoinek.htmlBódi Sylvi nyilvános Instagram oldalának tanúsága szerint a modell ismét utazik, méghozzá a Kanári-szigeteken jár. És hogy mit is csinál ott? Nos, doglozik és forgat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.