Sarka Kata gipszben szelfizett: Mi történhetett vele?

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata zúzódás szelfi kéz sérülés baleset gipsz Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi ebéd mellől jelentkezett be Hajdú Péter felesége, aki éppen kislányával, Noncsival falatozott. A fotón az is látszik, hogy Kata keze gipszben van.

A Life.hu sztárszerzője, Sarka Kata, az aggódó rajongóknak elárulta, hogy pénteken elesett, és akkor érte sérülés a karját. Nagy baj nincs, de az orvosok, pár nap gipszet javasoltak, az üzletasszony pedig alávetette magát a kezeléseknek. A Life.hu telefonon érte el Katát.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

„Nem sportbalesetről van szó. Pénteken egy tárgyaláson voltam a kolleganőmmel, és amikor kijöttünk az irodából nem figyeltem, hogy a lomtalanítás miatt mindenütt tárgyak hevernek a földön. Annyira beszélgettünk, hogy nem néztem a lábam elé és megbotlottam, ráadásul magassarkú cipő volt rajta. Mivel a csuklómra estem, zúzódásokat szereztem, ezért tíz napra sínbe és gipszbe tették a kezem. Hétfőn már fotózásra kell mennem, így nincs időm kivárni a tíz napot, úgyhogy holnap leszedem a gipszet és anélkül gyógyítgatom tovább a kezem" – mondta Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.