Családlátogatás Vajnáéknál: Timi szüretelni vitte Andy Vajnát

Forrás: Facebook/Vajna Timi -
Vajna Timi producer Andy Vajna kirándulás szőlő ősz szüret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ősz egyik legszebb napján a Vajna házaspár Timi szüleihez utazott, ahol szüreti mulatságba csöppentek.

Idilli fotókat posztolt közösségi oldalán Vaja Timi, aki kedvenc kutyusával és Andy Vajnával élvezte az utolsó napsütéses hétvégét. Timi mamája is örömmel fogadta őket, akivel együtt sétáltak a szőlőtőkék között.

Forrás: Facebook/Vajna Timi
Molnár Anikó megmutatta, hogy milyen vékony lett: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151004-molnar-aniko-az-egykori-nagy-o-megmutatta-milyen-vekony-lett.htmlAz egykori Nagy Ő a Duna-parton töltötte a vasárnap délutánt, ahol remek hangulatú fotón mutatat meg fogyókúrája eredményét. TV + Sztárok--Sarka Kata gipszben szelfizett: Mi történhetett vele?http://www.life.hu/sztarok/20151004-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-gipszben-szelfizett-mert-zuzodas-erte-a-kezet-amikor-elesett.htmlA vasárnapi ebéd mellől jelentkezett be Hajdú Péter felesége, aki éppen kislányával, Noncsival falatozott. A fotón az is látszik, hogy Kata keze gipszben van. TV + Sztárok--Hoppá! Brad Pitt-tel pózoltak az Éjjel-Nappal Budapest sztárjaihttp://www.life.hu/sztarok/20151004-marci-gabi-es-lali-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szereploi-brad-pittel-pozoltak.htmlMarci, Gabi és Lali Brad Pitt mellé csapódott. Büszkén osztották meg a menő fotót közösségi oldalukon.TV + SztárokOrigoÍme, a legtökéletesebb magyar sztárpár – Berki és Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20151004-berki-krisztian-musorvezeto-es-parja-es-hodi-pamela-a-legtokeletesebb-magyar-sztarpar.htmlIsmét közös fotón pózolt Berki Krisztián és párja Pamela, akikről sugárzik, ők most igazán jól érzik magukat a bőrükben. TV + SztárokOrigoVadító! Hatalmas mellekkel csapatja Dj Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20151004-hatalmas-dekoltazzsal-csapatja-dj-seherezade-az-rtl-klub-valovilag-musoranak-egykori-sztarja.htmlA szőke bombázó megmutatta milyen, amikor a dj pult mögött tombolva vadítja a férfiakat. TV + Sztárok--Gubik Ági: "Szürke kisegérnek éreztem magam"http://www.life.hu/sztarok/20151002-gubik-agi-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-arrol-vallott-hogy-fiatal-koraban-nem-tudta-kezelni.htmlA Barátok közt fondorlatos Ágija gyönyörű és határozott nő, aki nem mindig volt elégedett magával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.