Gáspár Evelin: "Mindenhol azt kapom, te cigány"

bántás Gáspár Győző Gáspár Evelin Joshi Bharat cigány beszólás szidalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal lány életét gyakran megkeseríti a rasszizmus; Evelin elárulta, milyen durva beszólásokat kap.

Evelin Joshi Bharatnak vallott őszintén az őt ért kellemetlen élményekről, a műsorvezető ugyanis arról faggatta a lányt, miért olyan visszafogott és miért nem tud felszabadult lenni.

„Félek, hogy besülök, félek az emberek visszajelzésétől. Elolvasom a kommneteket, a 99%-uk szitkozódás, sajnos én erre adok, nem a pozitívumokra. Irigyek az emberek, mindenhol azt kapom, te cigány. Hallottam már többször, hogy a hátam mögött ezt mondják" – vallotta be Evelin.

Havas Henrik durván beszólt Aradszky Lászlónakhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-havas-henrik-a-tv2-sztraban-sztar-zsuritagja-durvan-beszolt-aradszky-laszlo-enekesnek.htmlHavas Henrik és Aradszky László először a focin szólalkoztak össze, majd a zsűritag elmesélt egy rövid történetet az énekes népszerűségével kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huZámbó Krisztián nem vett részt édesapja emlékkoncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-zambo-jimmy-emlekkoncertjen-fia-krisztian-nem-vett-reszt.htmlA fő attrakciónak számító fellépő, Zámbó Jimmy fia nélkül zajlott le a 24. Zámbó Jimmy Díjátadó Gála és Emlékkoncert.TV + Sztárok--Bréking! Kulcsár Edina újabb tévéműsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-ujabb-musort-kapott-es-vamos-erika-oldalan-vezeti-majd-a-testor.htmlEgészségmegőrző műsorban kapott műsorvezetői feladatott a szépségkirálynő, akinek ezzel minden álma valóra vált. TV + Sztárok--Wow! Überszexi Britney Spearsként villant Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20151004-uberszexi-britney-spearskent-villogott-toth-gabi-elkepeszto-produkciot-nyujtott.html"Fejbe vág a seggem" - vezette fel produkcióját Tóth Gabi már a kisfilmbjében. A mérgező hangú csókkirálynő előadása nem volt semmi. Sőt! Havas Henrik nyelve is összeakadt tőle! TV + Sztárok--Wolf Kati magára kapta Varga Viktorthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-wolf-kati-enekesno-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-magara-kapta-varga-viktor-enekest.htmlA Sztárban sztár vasárnapi adásában Varga Viktort öltötte magára az énekesnő, aki zseniálisan hozta az extravagáns énekes formát. TV + Sztárok--Peter Srámek túlszolizott Delhusa Gjon letthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-peter-sramek-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-tulszolizott-delhusa-gjon-lett.htmlEmbert próbáló feladatot kapott az énekes a Sztárban sztár adásában, akit aztán Majka próbált meg kellemetlen helyzetbe hozni az értékelésnél. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.