Görög Zita: Az új szerelem bátorságot adott, levágattam a hajamat

frizura Görög Zita haj levágás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita megújította külsejét, levágatta évek óta hosszan hordott haját. Bár posztolt képet új frizurájáról, mi élőben is megcsodálhattuk.

Görög Zita ragyog, és nem csak a szerelemtől. Már régóta tervezgette, most viszont meglépte: megszabadult hosszú, barna hajától, ami az elmúlt években sikeres modell- és televíziós karrierjében is végigkísérte.

Forrás: Facebook/Görög Zita

"Egyre bátrabb vagyok a külsőmmel kapcsolatban. Korábban is megfordult a fejemben, hogy változtatnék, de a szerződések miatt ezt nem tehettem meg. Amikor ezek a profi modellszerződések lejártak, akkor születtek meg a gyermekeim, így utána nem a saját külsőm és életem került az előtérbe, hanem a gyerekeim. Most viszont lett időm és kedvem is játszani ezekkel a dolgokkal, és rá is kaptam az ízére" - árulta el Zita, aki több lépcsőben kurtította meg haját.

Három körben vágattam le, mire Zsidró Tomival megtaláltuk ezt a formát. Egyre rövidült, amit kicsit sem bánok. Egyáltalán nem volt fura, nem hiányzik a hosszúsága, hiszen szinte mindig felkötve hordtam. Pár hónapra póthajat kaptam, amit nagyon is élveztem, de most erre volt szükségem. Tomi, a párom nem ragaszkodik a hosszú hajhoz, ő a személyiségembe szeretett bele, nem a külsőmbe. Ebből is merítettem a bátorságot, mert mellette bármilyen külsőm lehetne " - nyilatkozta a Trendmánia műsorvezetője.

Szerinted hogy áll neki az új frizura?

Külföldön bizonyíthat Kármán Dalmahttp://www.life.hu/sztarok/20151005-karman-dalma-a-2014es-miss-international-hungary-szepsegkiralyno-megerkezett-a-tajvani-face-of.htmlA 2014-es Miss International Hungary királynője, elindult a tajvani Face of Beauty világversenyre.TV + Sztárok--Havas Henrik durván beszólt Aradszky Lászlónakhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-havas-henrik-a-tv2-sztraban-sztar-zsuritagja-durvan-beszolt-aradszky-laszlo-enekesnek.htmlHavas Henrik és Aradszky László először a focin szólalkoztak össze, majd a zsűritag elmesélt egy rövid történetet az énekes népszerűségével kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huZámbó Krisztián nem vett részt édesapja emlékkoncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-zambo-jimmy-emlekkoncertjen-fia-krisztian-nem-vett-reszt.htmlA fő attrakciónak számító fellépő, Zámbó Jimmy fia nélkül zajlott le a 24. Zámbó Jimmy Díjátadó Gála és Emlékkoncert.TV + Sztárok--Csodás produkciója ellenére kiesett a Sztárban sztárból Bebehttp://www.life.hu/sztarok/20151004-csodas-produkcioja-ellenere-kiesett-a-sztarban-sztarbol-bebe.htmlRengeteg nagyszerű produkciót láthattunk a TV2 Sztárban sztár című műsorának második adásában. Egy valakinek persze most is búcsúznia kellett. TV + Sztárok--Bréking! Kulcsár Edina újabb tévéműsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-ujabb-musort-kapott-es-vamos-erika-oldalan-vezeti-majd-a-testor.htmlEgészségmegőrző műsorban kapott műsorvezetői feladatott a szépségkirálynő, akinek ezzel minden álma valóra vált. TV + Sztárok--Hűha! Mi van a bikinis Iszak Eszti lábai között?http://www.life.hu/sztarok/20151004-a-bikinis-iszak-eszti-musorvezeto-labai-kozott-valami-furcsasag-ban.htmlA szépséges műsorvezető, aki legutóbb teljesen megváltoztatta a külsejét, nosztalgiázással töltötte a vasárnapot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.