Hegyi Barbarának szenvedélye a motorozás

Fotó: Origo -
szenvedély Hegyi Barbara hobbi motorozás színész szakácskönyv biztonságos vezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészkedés mellett szakácskönyveket ír, de másik hobbija is van:  imád motorozni.  

„Hat éve kezdtem motorozni, és imádom ezt az érzést” – mondta el a Borsnak Barbara, aki napi rendszerességgel, gond nélkül szeli az utakat a belvárosi forgalomban fekete bukósisakjában.

Fotó: Origo

„Egyáltalán nem félek a motoron, de odafigyelek a sebességre. Nem szoktam cikázni az autók közt, biztonsággal hajtok a körúton” – mesélte a színésznő.

De mit szól Barbara motoros szenvedélyéhez a férje, Zorán? „Azt inkább hagyjuk is! Nagyon nem szereti, ha motorozom” – árulta el a művésznő.

Hegyi Barbara: "Zoránnal meg kellett tanulnunk sarokba szorítani az önzésünket"

Kemény munka volt, mire Hegyi Barbara olyan biztos érzelmi hátországot teremtett magának, amilyen most van neki. A színésznő egy interjúban többek közt Zoránnal való kapcsolatáról is mesélt. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Havas Henrik durván beszólt Aradszky Lászlónakhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-havas-henrik-a-tv2-sztraban-sztar-zsuritagja-durvan-beszolt-aradszky-laszlo-enekesnek.htmlHavas Henrik és Aradszky László először a focin szólalkoztak össze, majd a zsűritag elmesélt egy rövid történetet az énekes népszerűségével kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBalázs Klári: "Miért csináljuk, ha nem kenyérre kell? Ezért!"http://www.life.hu/sztarok/20151005-korda-gyorgy-enekesert-es-balazs-klari-enekesnoert-megorul-a-kozonseg-tombolnak-a-koncertjeiken.htmlKorda György és felesége szinte felrobbantotta a színpadot hétvégi fellépésén, a városligeti Oktoberfesten. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoZámbó Krisztián nem vett részt édesapja emlékkoncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-zambo-jimmy-emlekkoncertjen-fia-krisztian-nem-vett-reszt.htmlA fő attrakciónak számító fellépő, Zámbó Jimmy fia nélkül zajlott le a 24. Zámbó Jimmy Díjátadó Gála és Emlékkoncert.TV + Sztárok--Bréking! Kulcsár Edina újabb tévéműsort kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-ujabb-musort-kapott-es-vamos-erika-oldalan-vezeti-majd-a-testor.htmlEgészségmegőrző műsorban kapott műsorvezetői feladatott a szépségkirálynő, akinek ezzel minden álma valóra vált. TV + Sztárok--Imádjuk Gáspár Lacit! Nálunk ő nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-gaspar-lacit-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-tokeletesen-utanozta-michael-jacksont-majka-karomkodott.htmlAz átváltozóműsor vasárnapi adásában, hatalmas kihívás elé érkezett az énekes, akinek Michael Jacksont kellett színpadra varázsolnia. És megoldotta! Majka pedig nem bírta ki káromkodás nélkül! TV + Sztárok--Peter Srámek túlszolizott Delhusa Gjon letthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-peter-sramek-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-tulszolizott-delhusa-gjon-lett.htmlEmbert próbáló feladatot kapott az énekes a Sztárban sztár adásában, akit aztán Majka próbált meg kellemetlen helyzetbe hozni az értékelésnél. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.