Völgyesi Gabi veszélybe került Machu Picchuban

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabi -
eső Dél-Amerika veszély Machu Picchu Völgyesi Gabi életveszély
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy korábbi utazásáról mesélt egy televíziós életmód magazinban: éppen Machu Picchuban jártak, a sok eső pedig gyakorlatilag elmosta az utakat, így életveszélyessé vált a közlekedés.

Völgyesi Gabi még gyermekei születése előtt kalandozott Dél-Amerikában, ahol a világ egyik legszebb helyére is ellátogatott. Az énekesnő férjének egyik rokona volt az idegenvezetőjük, ám még így sem tudták elkerülni a veszélyes helyzeteket.

„Amikor Machu Picchuban jártunk, majdnem az eső áldozatává váltunk, mert olyan felhőszakadások voltak, hogy a turisták ott rekedtek. Mi éppen azelőtt indultunk el busszal, mielőtt szakadni kezdett az eső, és pár órával később már elmosta az utakat a víz" – mesélte az énekesnő.

Gáspár Evelin: "Mindenhol azt kapom, te cigány"http://www.life.hu/sztarok/20151005-gaspar-evelyn-gaspar-gyozo-lanya-joshi-bharatnak-meselte-el-miket-mondanak-ra-az-emberek.htmlA fiatal lány életét gyakran megkeseríti a rasszizmus; Evelin elárulta, milyen durva beszólásokat kap. TV + SztárokOrigoHavas Henrik durván beszólt Aradszky Lászlónakhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-havas-henrik-a-tv2-sztraban-sztar-zsuritagja-durvan-beszolt-aradszky-laszlo-enekesnek.htmlHavas Henrik és Aradszky László először a focin szólalkoztak össze, majd a zsűritag elmesélt egy rövid történetet az énekes népszerűségével kapcsolatban. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huPeter Srámek túlszolizott Delhusa Gjon letthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-peter-sramek-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-tulszolizott-delhusa-gjon-lett.htmlEmbert próbáló feladatot kapott az énekes a Sztárban sztár adásában, akit aztán Majka próbált meg kellemetlen helyzetbe hozni az értékelésnél. TV + Sztárok--A texasi tehénszag is átjött: Ki volt ez a grimaszoló szőkeség a Sztárban sztár színpadán?http://www.life.hu/sztarok/20151004-racz-gergo-kicsit-sejpitos-de-aranyos-es-szorakoztato-produkciot-nyujtott-racz-gergo.htmlA TV2 Sztárban sztár című műsorában Rácz Gergő kollégája, Biga bőrébe bújt. És jól is elhúzta a nótáját... TV + Sztárok--Zámbó Krisztián nem vett részt édesapja emlékkoncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-zambo-jimmy-emlekkoncertjen-fia-krisztian-nem-vett-reszt.htmlA fő attrakciónak számító fellépő, Zámbó Jimmy fia nélkül zajlott le a 24. Zámbó Jimmy Díjátadó Gála és Emlékkoncert.TV + Sztárok--Csobot Adél Angela Merkellé öregedett a Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20151004-csobot-adel-enekesno-eveket-oregedett-a-tv2-sztraban-sztar-adasban-amikor-aradszky-laszlo-borebe.htmlA mosolygós énekesnő a Sztrában sztár adásában hatalmas átváltozáson ment át. Kicsit Angela Merkelesre vette a figurát.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.