BulvárRap: "Bálint Antónia, 13 milla, jön a sok-sok vita"

Hegyi Roli Bálint Antónia bulvárrap Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről.

Lagzi Lajcsiról, Bálint Antóniáról, Kulcsár Edináról és még sok más hírességről árulja el a vagány rapper, mi a helyzet velük.

Csernobilba újra visszatértek a nagytestű emlősök http://www.life.hu/news/20151006-csernobilba-nagyban-megnott-az-allat-populacio-az-elmult-evekben.htmlHarminc évvel a világ egyik legsúlyosabb nukleáris balesetének helyszínére a jelek szerint újra visszatér az élet. A katasztrófa területén jávorszarvasok, rőtvadak, és farkasok hemzsegnek. News--A cél előtt halt meg egy futó Nagykanizsán http://www.life.hu/news/20151005-meghalt-egy-negyvenot-eves-ferfi-a-hetvegi-futoversenyen.htmlVasárnap délelőtt rosszul lett, és a helyszínen meghalt egy férfi a X. Kanizsai Futófesztiválon. News--Előállították Lionel Messi bátyját: Tiltott fegyverviselés a vádhttp://www.life.hu/news/20151005-eloallitottak-lionel-messi-batyjat-matias-messit-tiltott-fegyverviseles-miatt.htmlTiltott fegyverviselés miatt a rendőrség előállította az FC Barcelona labdarúgójának, Lionel Messinek a bátyját, Matiast. NewsAFPVáratlan tragédia - Meghalt a levegőben az A320-as repülő pilótájahttp://www.life.hu/news/20151006-meghalt-a-levegoben-az-a320as-repulo-pilotaja.htmlA CNN jelentette a légi tragédiát: meghalt az American Airlines egyik utasszállító gépének pilótája. News--Meghalt az internet 13 éves sztárja, Caleb Loganhttp://www.life.hu/news/20151005-caleb-logan-az-interneten-futo-sorozat-a-bratayleys-csalad-13-eves-sztarja-meghalt.htmlAz ismert YouTube-sorozat, a Bratayleys egyik szereplője, Caleb Logan 13 éves korában elhunyt. News--Tigriskölyökkel játszott a kisgyerek - Cuki videó!http://www.life.hu/news/20151006-cuki-video-egy-tigriskolyokrol-es-egy-kisfiurol-ahogy-egyutt-jatszanak.htmlElképesztően cuki felvételre bukkantunk a legnagyobb videómegosztó portálon. Marshall a szüleivel együtt látogatott el az amerikai állatkertbe, ahol új barátra lelt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.