esküvő műsorvezető Czifra Noémi versengés Nóci RTL Klub gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori műsorvezető bevallotta, újra szerelmes és boldogan vállalja fel kedvesét.

Nóci bevallotta, hogy eleinte, két férfi között őrlődött, nem tudta eldönteni, kit válasszon. Az előző párja 11 hónapig volt börtönben, az egykori műsorvezető rendszeresen látogatta, az utolsó hónapokban ismerkedett meg, mostani párjával, a kényes helyzetet a két férfi elfogadta.

„Azt láttam, hogy mindketten a maguk módján szerettek annyira, hogy elfogadják a helyzetet, hogy ketten kell osztozzanak egy nőt, amit, ha nem pikánsan akarjuk megközelíteni, akkor egy motiváló, férfias feladat" – mondta Nóci, aki döntött és új párjával bizakodva tekint a jövőbe.

„Az elején kiderült, hogy ő az, akit kerestem, akivel letudnám élni az életem, terveink vannak gyerekben is gondolkodunk a többi meg a férfi dolga" – mosolygott Nóci.

Kandász Andrea lánya inkább tűnik a műsorvezető húgának, mint gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-kandasz-andrea-lanya-lolita-a-kandasz-travel-musorvezetoje-huganak-nez-ki.htmlKandász Andrea és Lolita olyanok, mintha testvérek lennének, de a családi kötődés persze egészen más köztük. Ők nem nővérek, hanem anya és lánya. TV + Sztárok--Partyzánok Zsanett úgy sikít, mint senki máshttp://www.life.hu/sztarok/20151006-partyzanok-zsanett-ugy-sikit-mint-senki.htmlAz RTLII ma esti Partyzánok-adásában a fiatal szinkronszínésznő, Czető Zsanett verseng a hét partyarca címért. Zsani 4 éves kora óta szinkronizál, és régóta énekel, így talán a Nagy Ferótól kapott dal sem fog majd ki rajta. TV + Sztárok--Legemlékezetesebb tévés élményéről mesélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20151006-legemlekezetesebb-teves-elmenyerol-mesel-liptai-claudia-a-tenyek-es-a-big-brother-volt.htmlA TV2 tizennyolcadik születésnapja alkalmából Liptai Claudia elmesélte, mely műsorok és műsorvezetők a legemlékezetesebbek számára ebből a majd' két évtizedből.TV + SztárokOrigoHegyi Barbarának szenvedélye a motorozáshttp://www.life.hu/sztarok/20151005-hegyi-barbara-szineszno-szenvedelye-a-motorozas.htmlA színészkedés mellett szakácskönyveket ír, de másik hobbija is van: imád motorozni. TV + Sztárok--Gáspár Evelin: "Mindenhol azt kapom, te cigány"http://www.life.hu/sztarok/20151005-gaspar-evelyn-gaspar-gyozo-lanya-joshi-bharatnak-meselte-el-miket-mondanak-ra-az-emberek.htmlA fiatal lány életét gyakran megkeseríti a rasszizmus; Evelin elárulta, milyen durva beszólásokat kap. TV + SztárokOrigo13 híresség, akik nagyon furcsa névvel születtekhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-13-hiresseg-akiknek-nagyon-furcsa-a-szuletesi-neve.htmlA jó hangzás, a könnyű kiejtés és a megjegyezhetőség vezetik a feltörekvő színészeket abban, hogy születési nevüket elhagyva művésznevet vegyenek fel. Íme, 13 sztár, aki így választott! TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.