Sztárban sztár Bebe zsűri kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap Bebének kellett távoznia az ország házibulijából, a Sztárban sztárból. A Life.hu riporterének elárulta, mit érzett, mikor kiesett.

Bebe elfogadta a közönség döntését, azonban szerinte a zsűri nem feltétlenül a produkcióját, hanem a maszkját, jelmezét értékelte. Természetesen az énekes nem csügged, sok más feladat vár most rá.

Kandász Andrea lánya inkább tűnik a műsorvezető húgának, mint gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-kandasz-andrea-lanya-lolita-a-kandasz-travel-musorvezetoje-huganak-nez-ki.htmlKandász Andrea és Lolita olyanok, mintha testvérek lennének, de a családi kötődés persze egészen más köztük. Ők nem nővérek, hanem anya és lánya. TV + Sztárok--Óriásbébi született – majdnem hat kilóval látta meg a napvilágot a kisfiúhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-orias-bebi-szuletett-indiaban-majdnem-hat-kiloval-latta-meg-a-napvilagot-a-kisfiu.htmlA rekordsúlyú csecsemő láttán, szülei szája is tátva maradt. TV + Sztárok--BulvárRap: "Bálint Antónia, 13 milla, jön a sok-sok vita"http://www.life.hu/sztarok/20151006-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-lagzi-lajcsi-balint-antonia-rekasi-karoly.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten is beugrott, és rímekbe foglalta, mi történt a sztárvilágban, hogy te se maradj le semmiről.TV + Sztárok--Legemlékezetesebb tévés élményéről mesélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20151006-legemlekezetesebb-teves-elmenyerol-mesel-liptai-claudia-a-tenyek-es-a-big-brother-volt.htmlA TV2 tizennyolcadik születésnapja alkalmából Liptai Claudia elmesélte, mely műsorok és műsorvezetők a legemlékezetesebbek számára ebből a majd' két évtizedből.TV + SztárokOrigoIlyet még nem láttál – Így lesz egy kis lakásból party-istállóhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-misi-az-rtlii-napi-bulimusoranak-a-partyzanoknak-a-szereploje-harom-zsaknyi-szalmaval-arasztja-el.htmlHogy hozd anyádra a frászt egyetlen lakótelepi bulival? Misi a ma esti Partyzánokban megmutatja! TV + Sztárok--Hegyi Barbarának szenvedélye a motorozáshttp://www.life.hu/sztarok/20151005-hegyi-barbara-szineszno-szenvedelye-a-motorozas.htmlA színészkedés mellett szakácskönyveket ír, de másik hobbija is van: imád motorozni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.