Sztárban sztár közönség stúdió Pataki Ádám cukrász Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia párja, Pataki Ádám már másodszorra ült büszkén a közkedvelt Sztárban sztár közönségében. A legutóbbi show-n a színésznő kislánya is ott volt - azonban a férfitől messze ült.

Panka láthatóan nagyon jól érezte magát az édesanyja asszisztense, illetve a barátnői társaságában - írja a Blikk. A lap riporterének szemet szúrt, hogy Claudia életének két legfontosabb szereplője egyszerre volt ott a stúdióban, mégis teljesen máshol ültek.

Forrás: Triumph

Liptai Claudia menedzsere, Kende-Hof­herr Krisztina a következőképpen nyilatkozott a dologról: „Claudia a munkájával akart foglalkozni, nem azzal, hogy mindenki arra figyel, hogy a kiskorú lánya és a szerelme mit csinálnak vagy mit nem csinálnak.”

Liptai Claudia: "Nem zavar, hogy dúsak a kebleim, ők az enyémek"

Melltartó vásárlási-, és viselési szokásairól beszélt Liptai Claudia, aki az egyik legnagyobb fehérneműt gyártó cég arca. Meglepő részletek derültek ki a TV2 sztárjának szokásairól. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.