Liptai Claudia találkozott a Tortakirállyal

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia -
fotó Buddy Valastro cukrász Tortakirály Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett a nagy nap, melyet sok magyar Buddy Valastro rajongó várt már: a népszerű sztárcukrász Magyarországra érkezett, ahol több magyar hírességgel is találkozhatott.

Liptai Claudia egy közös képet töltött fel a hivatalos Facebook oldalára, ahol a Tortakirállyal közösen pózolnak. A műsorvezető nagyon boldog volt, hogy találkozhatott régi nagy kedvencével, és párja, Ádám még egy különleges tortát is készített a cukrász tiszteletére.

Forrás: Facebook/ Liptai Claudia

"Találkozás a tortakirállyal Buddy Valastro-val. Andival és Ádámmal készítettünk egy tortát amit a Felszállott a páva népdal ihletett. Buddy nagyon kedves volt és nagyon ízlett neki! Holnap az Aktívban megnézhetitek, hogy zajlott a találkozás." - írta Claudia a kép mellé.

Így még sohasem láttad Liptai Claudiát

Megmutatjuk, hogy hogyan tanul Liptai Claudia, aki új szakmájának rabjává vált, és mindent megtesz azért, hogy tökélyre fejlessze tudását. A népszerű műsorvezető beleszeretett a bonbonkészítésbe, innen pedig egyenes út vezetett a pozsonyi kiflik és a Rákóczi-túrósok világába.
Liptai Claudia: "Nem zavar, hogy dúsak a kebleim, ők az enyémek"http://www.life.hu/sztarok/20150924-liptai-claudia-nem-azert-szereti-a-csipke-melltartot-mert-szexi-benne-hanem-mert-kisebb-benne-a.htmlMelltartó vásárlási-, és viselési szokásairól beszélt Liptai Claudia, aki az egyik legnagyobb fehérneműt gyártó cég arca. Meglepő részletek derültek ki a TV2 sztárjának szokásairól. TV + SztárokOrigoLinczényi Márkó: Azt hittem nem fogok sírni, de többször is elérzékenyültemhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-linczenyi-marko-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagja-interjuban-meselt-castingrol-a-zsuriben.htmlA Hungary's Got Talent zsűritagját a műsor szombat esti adása előtt faggattuk, és be kell vallanunk, jót nevettünk frappáns válaszain, és abban biztosak lettünk, ha a produkciókra nem is mindig, a Kolin együttes frontemberének értékelésére felkapjuk majd a fejünket. TV + Sztárok--Meglepő kijelentést tett Matt Damon: szívesen élne Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20151007-matt-damon-imadta-a-fovarost-es-szivesen-koltozne-budapestre-ha-tehetne.htmlA színész tavaly forgatott nálunk jeleneteket a Ridley Scott által rendezett, nemrég mozikba került Mentőexpedíció című filmhez. Az átélt élményeiről adott interjújában megemlíti, hogy szívesen költözne a fővárosba. TV + Sztárok--Az utca emberének véleménye Király Viktorról: "Szőrös és túl angol"http://www.life.hu/sztarok/20151007-vlogoli-kiraly-viktorrol-kerdezi-az-utca-nepet-voxpop.htmlKirály Viktor amerikai produkciójáról kérdezte az utca népét VlogOli. Vajon hogy fogadták itthon az énekes sikerét? TV + SztárokOrigoKirály Linda: "Viktorban, minden megvan, amitől sztár lehet a tengerentúlon is"http://www.life.hu/sztarok/20151007-kiraly-linda-enekesno-szerint-occse-kiraly-viktor-enekes-sztar-lehet-amerikaban.htmlAz énekesnő szerint öccse, Király Viktor nem csak hangjával, hanem kisugárzásával és bociszemeivel is tud majd a rajongókra hatni. TV + Sztárok--Kandász Andrea lánya inkább tűnik a műsorvezető húgának, mint gyermekénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-kandasz-andrea-lanya-lolita-a-kandasz-travel-musorvezetoje-huganak-nez-ki.htmlKandász Andrea és Lolita olyanok, mintha testvérek lennének, de a családi kötődés persze egészen más köztük. Ők nem nővérek, hanem anya és lánya. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.