Robbie Williams kritika interjú sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű zenész az utóbbi két évtized egyik legsikeresebb előadója, aki már hetvenhétmillió eladott lemezzel büszkélkedhet. Azonban úgy tűnik, hogy a sztár a mai napig nem elégedett önmagával.

A Take That egykori tagja az elmúlt években megjárt pár elvonót, és a karrierje is igen hullámzónak mondható. Az egyik amerikai lapnak adott interjújában elmondta, hogy ő bizony végigjárta a ranglétrát, de a mai napig nem elégedett az előadóművészi teljesítményével. A rajongók ledöbbentek a sztár nyilatkozatán - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP

"Mindig is tudtam, és mondtam is, hogy én nem vagyok se jó énekes, se profi táncos. Amikor kiteszik a képemet a plakátokra, az emberek rögtön rohannak és megveszik a jegyet a koncertemre, de a mai napig nem értem, hogy miért" - mondta Robbie.

Lagzi Lajcsi új lemeze egyelőre nem kerül a boltokbahttp://www.life.hu/sztarok/20151007-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-mulatos-zenesz-uj-lemeze-egyelore-nem-kerul-a-boltokba.htmlA mulatós zenész legújabb albumát egy rendezvényen osztották ki, ám mielőtt a boltokba került volna, Lajcsi börtönbe került. TV + Sztárok--Király Linda: "Viktorban, minden megvan, amitől sztár lehet a tengerentúlon is"http://www.life.hu/sztarok/20151007-kiraly-linda-enekesno-szerint-occse-kiraly-viktor-enekes-sztar-lehet-amerikaban.htmlAz énekesnő szerint öccse, Király Viktor nem csak hangjával, hanem kisugárzásával és bociszemeivel is tud majd a rajongókra hatni. TV + Sztárok--Te jó ég! Mi történt Zimány Linda szájával?http://www.life.hu/sztarok/20151007-zimany-linda-kek-szajjal-tuntet-a-zaklatas-ellen.htmlA modell egészen megijesztett minket, amikor kiposztolta ezt a furcsa képet Instagram-oldalára. TV + Sztárok--Vajna Timi inkább Olaszországban nézte a Robbie Williams koncertet http://www.life.hu/sztarok/20150814-vajna-timea-olaszorszagban-nezte-a-robbie-williams-koncertet.htmlEgy zárt körű rendezvényen első sorból videózta le az olaszországi Robbie Williams koncertet Vajna Timi.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMicsoda celebszelfi! Robbie Williams és Helena Bonham Carter egymással fotózkodotthttp://www.life.hu/sztarok/20150713-robbie-williams-es-helena-bonham-carter-kozos-szelfit-posztolt.htmlA szőke hajra váltó énekes és a rendszerint őrült szerepeket alakító színésznő közös szelfit posztolt.TV + Sztárok--13 híresség, akik nagyon furcsa névvel születtekhttp://www.life.hu/sztarok/20151006-13-hiresseg-akiknek-nagyon-furcsa-a-szuletesi-neve.htmlA jó hangzás, a könnyű kiejtés és a megjegyezhetőség vezetik a feltörekvő színészeket abban, hogy születési nevüket elhagyva művésznevet vegyenek fel. Íme, 13 sztár, aki így választott! TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.