Mit szólnál, ha Tom Hanks találná meg a diákigazolványod?

fotó Tom Hanks keresés világsztár elveszett diákigazolvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Naponta láthatunk olyan posztot a neten, melyben valaki az eltűnt iratait keresi. Ez történt Laurennel is, akinek egy nem mindennapi személy találta meg a hivatalos okmányát. 

Tom Hanks igazi jótevőnek bizonyult, amikor a parkban felvett a földről egy elejtett diákigazolványt. A világhírű színész erről tegnap tett közzé egy képet a hivatalos Facebook-oldalán, ezzel a kiírással: "Lauren! Megtaláltam a diákigazolványod a parkban. Ha még kell, az irodámban tették félre neked. Hanx."

Kattints ide a bejegyzésért!

Forrás: Twitter / Tom Hanks

A lány a hírek szerint még nem került elő, de reméljük, nem szalaszt el egy ekkora lehetőséget, hiszen még a hollywoodi sztárral is összefuthat.

Íme, a világ legszomorúbb cicája - Fotó!http://www.life.hu/news/20151006-luhu-a-vilag-legszomorubb-arcu-cicaja-es-a-jelek-szerint-vilaguralomra-tor.htmlLuhu képeit látva egyszerűen elolvadtunk, hiszen ilyen cuki cicát régen láthattunk. Úgy tűnik, az internet népe is imádja, hiszen lassan már 93 ezer követője van. NewsOrigoTom Hanks ellátogatott a Terror házába - Meghatották a látottak!http://www.life.hu/news/20150717-tom-hanks-a-terror-haza-vendege-volt-ahol-ledobbent-a-latottakon.htmlMagyarországi tartózkodása alatt a világhírű színész ellátogatott a Terror háza múzeumba is, ahol szinte ledöbbent a látottakon.News--Így bulizik Tom Hanks: rabbinak öltözve táncolt egy esküvőnhttp://www.life.hu/news/20140709-tom-hanks-rabbinak-oltozve-tancolt-egy-eskuvon-vicces-video.htmlJustin Bieber humoros videót töltött fel közösségi oldalára Tom Hanksről: a színész rabbinak öltözve táncolt, miközben torkaszakadtából énekelte Montell Jordan „This is how we do it" című slágerét. Ha egyszer egy buli beindul...NewsOrigoVilágsztárok szólaltak fel a menekültekért - Videó!http://www.life.hu/news/20150930-hollywoodi-sztarok-allnak-ki-egy-videoban-a-menekultek-mellett.htmlMigráns vagy menekült? Nem mindegy, mit mondasz! A két szó között óriási különbség van, amiről most hollywoodi hírességek rántják le a leplet. News--Ferenc pápa mindenkit átverthttp://www.life.hu/news/20151006-ferenc-papa-megsem-rantotta-le-az-asztalteritot.htmlFurcsa videó látott napvilágot Ferenc pápáról, aki a szentmise közben egy laza mozdulattal lerántja a terítőt a hatalmas gyertyatartókkal megpakolt asztalról. News--Elképesztő luxus! Repülés első osztályon kutyusok részére is?http://www.life.hu/news/20151002-repules-elso-osztalyon-kutyusok-reszere-irany-a-gazdik-utan-mallorcara.htmlA lelkes gazdik akár első osztályú jegyet is válthatnak kis kedvencüknek, hogy kövessék őket Mallorcára. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.